Horoskop do 28. SEPTEMBRA: Vagu čeka radost, dok će OVOM znaku biti slomljeno srce!

Horoskop do 28. SEPTEMBRA: Vagu čeka radost, dok će OVOM znaku biti slomljeno srce!

September 23, 2022 Aus Von Pleomax993

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih očekuje tokom narednih dana, odnosno u periodu do 28. septembra…

OVAN

Dragi ovnovi, vas tokom narednih dana očekuju pre svega problemi i to problemi sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj. Vas će na loš način iznenaditi kako dešavanja na poslu, tako i neka dešavanja koja vam dolaze na planu ljubavi. Vama će zaista trebati kako veliki oprez, tako i velika upornost kako biste izašli na kraj sa brojnim negativnim dešavanjima.

BIK

Dragi bikovi, vama se u periodu do 28. septembra baš i neće previše toga bitnog dešavati. Zapravo vas očekuje samo jedno važnije dešavanje, a to što vas očekuje će vas oduševiti. Naime, vama dolazi novčani dobitak koji će vas prosto usrećiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dešavanja koja vam stižu tokom narednih dana će vam mnogo značiti. Naime, vi ćete tokom narednih dana uspeti da rešite jako mnogo problema, a vama će posebno mnogo značiti to što ćete uspeti da rešite brojne ljubavne probleme.

RAK

Dragi rakovi, period do 28. septembra će vam obeležiti to što će vam postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Vama će postati savršeno jasno da je se jedna osoba zaljubila u vas. Mnogo toga zanimljivog vam stiže.

LAV

Dragi lavovi, tokom narednih dana trebate biti veoma oprezni, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Nažalost, vas na mnogim planovima vašeg života očekuju negativna dešavanja i vi ćete jedino uz pomoć opreza moći da izbegnete velike poteškoće.

DEVICA

Drage device, dani do 28. septembra će vam biti veoma lepi. Vama se tokom njih ništa loše neće dešavati. Čak naprotiv, vas tokom njih očekuju pozitivna dešavanja zbog kojih ćete razloga za onu najveću sreću imati zaista jako mnogo.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2