Horoskop do kraja nedelje: Biku stižu SJAJNI, a ovim znacima TEŠKI dani!

Horoskop do kraja nedelje: Biku stižu SJAJNI, a ovim znacima TEŠKI dani!

September 26, 2022 Aus Von Pleomax993

Zvezde otkrivaju svim znacima šta će im se dešavati u periodu do kraja nedelje…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima do kraja nedelje, jer vam dolaze uspesi. Naime, vi ćete u periodu do kraja nedelje uspeti da se izborite za neke veoma bitne stvari i vi ćete biti jako lepo raspoloženi.

BIK

Dragi bikovi, dani do kraja nedelje će vam biti jako lepi. Naime, vama su zvezde namenile samo sreću i zbog toga vas očekuje mnogo toga divnog. Prvo vas očekuje mali uspeh na poslu, ali će vama mnogo više značiti jedan novčani dobitak.

BLIZANCI

Dragi blizanci, do kraja nedelje ćete tugovati i u to nema dileme. Nažalost, vas će jako razočarati neke osobe do kojih vam je stalo. Neke osobe će učiniti postupke koje vi niste zaslužili. Vama će prosto neka dešavanja otvoriti oči.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete u periodu do kraja nedelje shvatiti da je se jedna osoba zaljubila u vas. Vi ćete shvatiti da vas kraj sebe u vezi želi osoba koju ste nedavno upoznali. Vama će zaista dani do kraja nedelje biti veoma interesantni.

LAV

Dragi lavovi, ako planirate da donesete neke odluke, onda to trebate učiniti do kraja nedelje. Naime, položaj planeta će vam skoro pa savršeno odgovarati i zbog toga će vam mnogo toga polaziti za rukom. Ono što je sigurno jeste to da će vam period do kraja nedelje biti uspešan.

DEVICA

Drage device, horoskop do kraja nedelje vam donosi veoma loše vesti. Nažalost, vas će neke osobe u periodu do kraja nedelje jako mnogo razočarati. Vas će zapravo povrediti osobe u koje vi imate jako veliko poverenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2