Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018: Jupiter se kreće direktno u Škorpiji! Lavovi, bivša ljubav će ponovo pokucati na Vaša vrata!

Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018: Jupiter se kreće direktno u Škorpiji! Lavovi, bivša ljubav će ponovo pokucati na Vaša vrata!

Juli 9, 2018 Off By luca

Jupiter, planeta razmišljanja i razvoja, kreće se direktno u Škorpiji 10. jula i učiniće da poželimo sve odmah i sada. Pomračenje Sunca 12. jula učiniće da počnemo da žudimo za emotivnom bliskosti, pa ćemo morati da nađemo malo vremena da se ušuškamo pored partnera u krevetu.

Evo šta nas još sve čeka kada su u pitanju ljuav i strast ovog letnjeg meseca, piše novosti.rs.

Ovan

U prvoj polovini meseca težićete potpunoj kontroli nad svime. Tačno ćete odrediti šta želite, a šta ne u krevetu. Iako je odlično da znate šta želite, uzmite u obzir i to šta želi vaš partner. U suprotnom, možete da se razočarate.

Ukoliko niste u vezi, prve nedelje meseca imaćete mnogo prilika za dejt, a u drugoj polovini meseca vas očekuje suša. Nemojte da odbijate poziv za žurku jer je to idealna prilika da upoznate nekog novog.

 

Bik

Mesec startuje veoma jako što se tiče intimnih odnosa, ali se stvari pokreću onako kako treba tek oko 10. Ukoliko ste singl, sada je vreme da upoznate nekoga novog. Ako ste u vezi, želećete da budete kući i ušuškani sa partnerom prve nedelje meseca. Nakon toga, trudićete se da što više izlazite i da imate što više avantura sa vašim partnerom.

Blizanci

Počinjete mesec sa Venerom, planetom ljubavi i novca, koja dovodi do poboljšanja komunikacije sa vašim ljubavnikom.

Nemojte da se suzdržavate i da izbegavate razgovore o tome šta je dobro, a šta loše u krevetu i van njega. Ako ste singl, u redu je da odredite šta želite od vaše sledeće veze. Možda ćete biti u iskušenju da provedete više vremena kod kuće prve nedelje jula, pa isplanirajte gledanje nekih filmova ili serija

 

Rak

Vaš sledeći dobar ljubavnik je tu, iza ćoška. Ako ste singl, neko koga viđate skoro svakog dana može ozbiljno da vas zabavi u krevetu, pa otvorite četvoro oči sledeći put kada idete do prodavnice.

Ako ste u vezi, kada Jupiter uđe u kuću ljubavi i romantike, dobićete vaše ruže i akciju u krevetu. Do kraja meseca imaćete neopisivu žudnju za nečim novim u krevetu pa se ne bojite da eksperimentišete…

Lav

Solo ste? Sada je vreme da se otisnete u potragu. Univerzum vam šalje neke jasne znake da ćete upoznati nekoga na zabavi pa se nemojte plašiti da se nabacite nekome ko vas je zainteresovao.

Ljubavnik iz prošlosti može da pokaže ponovo interesovanje za vas. Samo se na sekund zaustavite i dobro razmislite da li želite da se opet upustite u tu avanturu. 27. jula pomračenje Meseca stvara jaku romantičnu vibraciju za vas, pa ako imate partnera izađite sa njim u neku šetnju i posmatrajte zvezde pre nego se ušuškate nazad u topao krevet.

Devica

Vaši prijatelji vam priređuju različita iznenađenja, a ovog meseca će vas podstaći na akciju. Upoznaćete vašeg sledećeg ljubavnika na nekoj kućnoj zabavi vašeg prijatelja. Ako ste u vezi, preispitivaćete se da li je osoba sa kojom ste u vezi ono što vama treba.

Kada Venera uđe u Devicu 10. jula imaćete sjajnu energiju da se zapitate šta stvarno želite i da radite na tome da to dobijete…

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2