HOROSKOP OTKRIVA: Kakav muškarac mislite da vam treba, a kakvog zaista želite? NIJE ISTO, A EVO I ZAŠTO!

HOROSKOP OTKRIVA: Kakav muškarac mislite da vam treba, a kakvog zaista želite? NIJE ISTO, A EVO I ZAŠTO!

20 Jula, 2018 Off By luca

Tumačenjem sopstvene natalne karte možete saznati ko vas privlači i sa kim ćete doživeti istinsku ljubav! Naime, što se tiče žena, Sunce je pokazatelj toga koji tip muškarca je onaj sa kojim mogu da zamisle život, a sa druge strane, Mars je planeta koja ukazuje na to kakvog muškarca ona zapravo želi, bez obzira na sve.

 

Gde vam je Sunce – to je vaš “glavni” znak. Međutim, ako želite da saznate koga zaista želite ili tek priželjkujete, pronađite gde vam se nalazi Mars!

Ako vam je Sunce ili Mars u Ovnu:

 

Privlači vas drzak, hrabar muškarac. Neko ko ima dosta energije, verovatno impulsivan i nestrpljiv, kao što to možete biti i vi sami. Atraktivan, koji uživa u avanturama. Privlači vas istinski mačo tip, jer ste i sami prilično agresivni, te je za vas izazov i takmičenje sve.

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Biku:

 

Privlači vas senzualan muškarac, jake volje. Muškarac koji čvrsto stoji na svojim nogama, koji uživa u svim onim finim pogodnostima života. On je zahvalan dobroj hrani i muzici. Njegov miris je za vas “poziv koji se ne odbija”, a i njegov glas vas veoma uzbuđuje. Važno vam je da je senzualan, snažan, zdrav i pun strpljenja.

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Blizancima:

 

Komunikacija vam je vrlo važna i zato vas privlači muškarac koji je dobar i duhovit sagovornik. Želite nekoga ko vas intelektualno stimulira i budi vašu znatiželju koja pali iskru romantičnog interesa za njega! Njegov um je ono što vas uzbuđuje, mnogo više nego izgled. Budući da uživate ​​u slobodi, često vas privlači više muškaraca… Ali opet, u tome nema ničeg lošeg, posebno ako igrate fer. Žongliranje između dva odnosa može biti i te kako uzbudljivo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2