Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018: Raskid za Raka, više para za Jarca, Vaga u poludepresiji

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018: Raskid za Raka, više para za Jarca, Vaga u poludepresiji

2 Augusta, 2018 Off By luca

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018: Saznajte odmah šta su vam ciganske karte prorekle za najvreliji mesec u godini, piše Moj astrolog.

OVAN

PORUKA- ČEZNJA- VENČANJE

Ljubav

Ukoliko imate partnera, prve dve dekade meseca je vreme da pokrenete teme koje se duže provlače kroz vaš odnos i ne dozvoljavaju vam da imate mir i stabilnost. Takođe – odvojte više vremena za voljenu osobu, jer ona čeka i nada se da ćete obratiti pažnju na nju na pravi način. Kraj meseca donosi mir i stabilnost. Ovnovi koji su slobodni biće vrlo društveni, željni pokreta i izalazaka i očekuju vas mnogobrojna nova poznanstva. Neke priče, koje krenu kao prolazan flert, mogu se pretvoriti i u ozbiljnije. Takođe, neki od vas obnoviće kontakt sa osobom iz prošlosti i ući ponovo u vezu sa njom.

Posao

Očekivana stabilnost izostaje većim delom avgusta i tek ćete u poslednjoj dekadi meseca imati čiste situacije pred sobom. Bićete u kontaktu sa dosta saradnika, ali uglavnom onih sa kojima već radite ili sa kojima ste u prošlosti imali uspešne poslove. Ukoliko očekujete nešto novo – to će se verovatno prolongirati za naredni mesec. Po pitanju finansija – dosta novca odlazi na dugovanja i troškove.

Zdravlje

Starijima će se uglavnom sve vrteti oko hroničnih tegoba, naročito onih koji se vezuju za kičmu, noge, zglobove. Mlađi – povedite računa da se ne povredite.

 

BIK

LJUBAVNIK- GUBITAK- UDOVAC

Ljubav

U emotivnim vezama je neka povuci-potegni situacija tokom celog avgusta. Ovo kao da je ona varijanta – niti zajedno, niti jedno sa drugim. Čas se volite, čas strasti rade sve u šesnaest, čas se svađate, čas se distancirani jedno od drugog – ma mislim da ni vi sami nećete uspevati da pohvatate šta se sa vama dešava! Ako ste slobodni – simpatija je tu, neko vam se baš baš dopada, ima povremeno i varnica ili čeznutljivih pogleda koji idu i sa jedne i sa druge strane….ali se nešto čeka. A šta se čeka, evo lepo ne znam. Vi stojite, simpatija stoji. Niko da napravi taj neki prvi, odlučujući korak….

Posao

I poslovni segment je u ovom mesecu u nekom zbrda-zdola fazonu. Odnosi sa ljudima sa kojima radite baš i nisu najbolji, ako se ne budete svađali, onda ćete se samo sklanjati jedni od drugih. Vi ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze, ali na jedvite jade. Ne radi vam se, a morate. Pošto ste u drugom delu meseca smoreni za sve pare, hajte vi blago meni na jedan fin i opuštajuć godišnji odmor…

Zdravlje

Kilavite se nešto tokom avgusta – te dobro ste, te vam sto nekih stvari fali. Povedite računa o ishrani, a mogli biste malo i da se krećete…znate ono – šetnja, rekreacija, plivanje i tako to…

 

BLIZANCI

Ljubav

Nešto ste mi vi i partner svako „na svoju ruku“ tokom avgusta. Vi gledate na jednu stranu, voljena osoba na drugu. U prevodu – tu ste, a ne vidite se i ne razumete. Ako se ne budete potrudili više jedno oko drugog i ako ne budete prevazišli te neke tvrdoglavosti i okrenutosti samo sebi, možete u drugom delu avgusta dovesti i do ozbiljnijih raskola u odnosu. A vi sad vidite šta ćete. Oni koji su slobodni – varnice svaki čas između vas i nekih osoba. No, gde su varnice, tu je i strast i neobavezni odnosi. A za ljubav je potrebno nešto više. Neko misli da će „preko kreveta“ uspeti da vas „uvuče“ u vezu. Možda i hoće…

Posao

Vi gradite, drugi razgrađuju. Vi radite, drugi se luftiraju i „prave ludi“ kada treba da se obavi neki posao. Da se razumemo – to je vaše viđenje situacije i ne mora biti tačno. Ali je dovoljno da se eto tako pomalo nervirate i da imate osećaj da ste samo vi aktivni i u poslu do nosa. Čuvajte saradničke odnose – malo su uzdrmani tokom avgusta i potrebno je više kompromisa i tolerancije. Novac – onako – ima ga, nema ga…

Pročitajte i  Ovo je definitivno njihov mesec: Velika sreća u avgustu čeka ova 3 horoskopska znaka

Zdravlje

Vreme vam je da svoje životne navike malo korigujete, jer ovako više ne ide. Stariji Blizanci neka prošetaju do svog lekara, čisto kontrole radi.

 

RAK

SUDIJA- SMRT- SREĆA

Ljubav

Neke velike barijere su između vas i partnera u većem delu avgusta. Ovo može biti prostorna distanca, ali takođe – i emotivna udaljenost, kao i okupiranost vrlo važnim pitanjima koja vam neće dozvoljavati da se više posvetite jedno drugom. Na žalost, neki parovi se tokom ovog meseca mogu odlučiti i za prekid odnosa. No, malo naporan mesec ipak ima korektan završetak, jer u trećoj dekadi možete stabilizovati vašu priču. Što se tiče slobodnih – potrebno je da budete aktivniji, da ne budete samo okrenuti obavezama, da date sebi priliku da se zabavite i provedete. Neko čeka na vas krajem meseca.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2018: Ribe se dobro zabavljaju, Lav nezadovoljan, Škorpija sentimentalna

Posao

.

Bitno je da više poradite na poslovnoj komunikaciji, i onoj sa partnerima i saradnicima, ali i onoj sa nadređenima. Neki od vas će imati zastoje zbog pravno legalnih pitanja, koja će razrešiti tek u drugom delu avgusta. Dakle, mesec koji donosi početne zastoje, barijere i prepreke, ali čija bi konačnica itekako mogla biti i poslovno povoljna i profitabilna po pitanju finansija.

Zdravlje

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3