Horoskop po ciganskim kartama za jul 2018: Lavu novac dolazi sa više strana, Vaga između strasti i sumnje, Blizanci se ubijaju od posla

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2018: Lavu novac dolazi sa više strana, Vaga između strasti i sumnje, Blizanci se ubijaju od posla

Juli 4, 2018 Off By luca

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2018: Otkrijte šta vam ciganske karte proriču po pitanju ljubavi, posla i zdravlja za tekući mesec, piše Moj astrolog.

OVAN

TUGA- VESELJE- GUBITAK

Ljubav

Ne zanemarujte partnera i ne stavljajte poslovne obaveze na prvo mesto. Koliko god da ćete biti zauzeti drugim stvarima, potrebno je da nađete dovoljno vremena i za voljenu osobu. U suprotnom – očekujte pridike, kritiku i naravno – rasprave. Neki najlepši i najopušteniji momenti će biti tokom druge dekade jula – ovo je pravi trenutak da odete zajedno na letovanje. Slobodni Ovnovi će biti u nekom malom zastoju početkom meseca i nećete biti baš u elementu, ali je zato ostatak jula izuzetan i za aktivan društveni život ali i za dogodovštine sa suprotnim polom. Naglašene avanture i „opušteni“ odnosi.

Posao

I niste u nekom radnom raspoloženju početkom jula. Malo vam je svega preko glave i neophodan vam je odmor, pa ćete sve ono što je potrebno obavljati dosta sporije nego inače. Sredinom meseca slede vam zanimljivi kontakti koji vas mogu uvesti u nove poslovne priče, nove saradnje. Malo povedite računa o komunikaciji sa kolegama, jer postoji tenzija na radnom mestu. Finansije – prilično nestabilne.

Zdravlje

Ovnovima životne navike mogu praviti problem – terate sebe do krajnjih granica, ne spavate dovoljno, a verovatno je i ishrana neadekvatna. Stariji – problemi sa urinarnim traktom i krvnim sudovima.

 

BIK

LOPOV- IZNENADNA SREĆA- SVEŠTENIK

Ljubav

Mogu neke sumnje povremeno “blicati” i kod vas i kod partnera, a ta obostrana nesigurnost itekako može dovoditi do ne toliko prijatnih situacija. Nije potrebno mnogo da bi se strasti smirile – najbolje je da napravite neku promenu u odnosu – da odete zajedno na letovanje ili da učestvujete u nekim zabavnm aktivnostima. Šta god – samo da razveje te magle I vrati vas jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, drugi deo meseca može doneti nešto što bi najpre mogli nazvati – sudbinskim susretom. No, pre ovog “princa” ili “princeze”, ponudiće vam se I poneka žaba da je poljubite….preskočite, sačekajte..

Posao

Ljudi će vas nervirati, ali ne brinite – nerviraćete I vi njih. U prvoj polovini meseca povremeno nećete znati ni da li ste pošli ili ste došli, jer će obim obaveza biti toliki da ćete često « gubiti glavu “. Opterećivaće vas i nerešene situacije, ali i potezi konkurencije. No, klima se polako menja u drugom delu jula kada ulazite u period bitnih poslovnih dešavanja koja će verovatno krenuti potpuno neočekivano, a vode vas ka vrlo solidnim dogovorima, rezultatima ili saradnjama. Novac – šareno, dolazi i odlazi.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, sa alergijama, osetljivost na vreme – sve to čeka starije pripadnike ovog znaka. Kod mlađih – teško se borite sa stresom.

BLIZANCI

LJUBOMORA- IZNENADNA SREĆA- NEPRILIKA

Ljubav

Vi I partner većim delom jula kao rogovi u vreći. Kao da će sve moguće I nemoguće izaći na dnevni red. Mogu ovde pasti I optužbe o neverstvu, ali uglavnom će vam biti dovoljne redovne, dnevne aktivnosti da izazovu raspravu I tenziju u odnosu. Naravno, rešenje je da menjate nešto. Ne morate menjati partnera (mada, ako je to jedina opcija, onda I to dolazi u obzir), ali bi bilo dobro da promenite način komunikacije, stavove….Krenite od sebe sa promenama, pa će se partner pridružiti…valjda. Što se slobodnih tiče, eto vama nekih bura, nekih avantura I uživancije. Prava ljubav, stabilna – neki drugi put..

Posao

Koliko će jul biti uspešan zavisiće umnogome I od vaše sposobnosti da se prilagodite I okolnostima I ljudima koji neće biti baš uvek na vašoj strani. Ako ne želite da ceo mesec budete sa kolegama na “ratnoj nozi” pripremite se da povremeno I popustite. Obaveza koliko god vam duša hoće, kašnjenja, pa i po koje kritike od strane nadređenih, naročito pred kraj meseca. Radićete i naradićete se, za sve pare.

Zdravlje

Sami sebi možete biti neprijatelj tokom jula, jer kao da ni malo nećete voditi računa. Neredovna ishrana, premalo odmora, mnogo nerviranja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3 4