HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA za SEPTEMBAR: Ko ce imati NAJVISE SRECE?

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA za SEPTEMBAR: Ko ce imati NAJVISE SRECE?

August 22, 2018 Off By luca

SKORPIJA

Vama ce mesec septembar doneti velike promene koje se najvise ticu posla.Necete znati sta vas je snaslo ali je jasno da  bi ovo mogla biti dobra prilika za veliku zaradu,za bolji posao,ali i ponuda koja se ne odbija.

Vreme je da krenete dalje i  da se izborite da konacno svoje emocije  ostvarite na pravi nacin.

 

 

STRELAC

U mesecu koji je pred nama vas ce zvezde cuvati i stititi od svega tako da su male sanse da cete se razocarati.Ovo bi za vas mogao  biti veoma lep mesec ali morate da e trudite i na radnom mestu ali i na polju emocija ako zelite da uzivate te da za sebe kazete da ste srecni,nista vam nece pasti bez neba bez vaseg truda.

 

JARAC

Vama ce u mesecu koji nam uskoro dolazi  najvazniji biti posao jer na njemu u poslednje  vreme imate odredjenih problema koji vas iskreno brinu.Od 15. septembra ce sve  ici svojim tokom,tako da nemate razloga za brigu.Sto se ljubavi tice,  nece biti znacajnih promena na polju vasih emocija.

 

VODOLIJA

Vi u septembru mozete ostvariti sve sto pozelite.Zvezde su uz vas i vi ste jedan od srecnika zodijaka kada je ovaj mesec u pitanju.Dolaze vam samo lepe stvari, resenje emotivnog ali i poslovnog pitanja,druzenja sa dragim ljudima…U principu, moze se reci da cete imati najvise srece od svih i iskoristite je na pravi nacin!

 

RIBA

Dobro bi bilo kada u mesecu pred nama ne bi ste   pravili velike poslovne dogovore,sklapali nove  poslove,ali i zapocinjali nove veze.

Prva polovina septembra vam bas i nece  biti savrsena, tako da morate biti pazljivi,ali ce  od 20.9. sve biti bolje nego sto ste mislili da moze biti.

Seiten: 1 2