Horoskop po ciganskim kartama za sledecu sedmicu:Neko ce biti iznenadjen!

Horoskop po ciganskim kartama za sledecu sedmicu:Neko ce biti iznenadjen!

September 10, 2022 Aus Von dea

Pred nama je jos jedna sedmica, i ovo je prilika da saznate sta vas tokom nje ceka, sudeci po Ciganskim kartama…

 

OVAN

Nema sumnje da ce naredna sedmica za vas biti jako lepa. Moguce je da cete doci do nekog svog cilja ili da ce vam poci za rukom da ostvarite neku svoju veliku zelju. Posle niza razocarenja, sledi vam lep period.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova sedmica biti prilika za neki novi pocetak. Morate dobro da razmislite sta je ono sto vam treba za srecu i ko je osoba koja je vredna vase ljubavi. Iz dana u dan vam je sreca  pred ocima, a nikako da je  zgrabite.

 

 BLIZANCI

Jasno je da cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali. To je jako vazno da kazemo. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali sada  su pred vama dani kada i nemoguce postaje moguce.

 

 RAK

Jako je vazno da u sedmici koja je pred nama mislite vise na sebe i na svoje potrebe. Vi ste onaj znak koji oduvek pokusava da  usreci druge, cak i po cenu toga da vi budete tuzni. Vreme je da se to promeni.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. On je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. Samo od vas zavisi hocete li umeti da mu na delu pruzite ono sto on daje vama jer nema sumnje da je to zasluzio.

 

 DEVICA

Ljubomora ce vam biti veliki problem kada su dani koji su pred nama u pitanju. Vi ste onaj znak koji je uvek tu za one koje voli i svaka vam cast na tome. Jako je vazno da ne pravite dileme i da dozvolite sebi da se prepustite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2