HOROSKOP PONOVNOG SUSRETA! Zvezde otkrivaju osobama rodjenim u ova DVA znaka da ih ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz njihove proslosti!

HOROSKOP PONOVNOG SUSRETA! Zvezde otkrivaju osobama rodjenim u ova DVA znaka da ih ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz njihove proslosti!

Juni 28, 2018 Off By Pleomax993

Iako mnogi smatraju da je proslost nesto sto nam se ne vraca to nije tako, nekada nam zivot prirediti ponovne susrete sa nekim osobama iz nase proslosti, pa u tim trenucima nam se cini kao da nam se proslost vratila, a zvezde ovoga puta otkrivaju osobama rodjenim u ova DVA znaka da ih ocekuje ponovni susret sa osobama iz njihove proslosti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz njegove proslosti je RAK:

 

Rakovi su osobe koje su veoma emotivne, emotivno reagovanje je nesto sto se veoma cesto moze primetiti kod osoba rodjenih u znaku raka, a rakovima ce posebne emocije izazvati susret kakav ih uskoro ocekuje.

Zvezde otkrivaju rakovima da ih uskoro ocekuje ponovni susret sa osobom iz njihove proslosti, i to sa jednim njihovim velikim prijateljom.

Rakovi nikada nisu voleli rastanke, rakovi smatraju da su rastanci nesto sto nam zivot priredjuje a sto nam uvek donosi tugu, upravo su rakovi u proslosti morali da se rastanu sa jednom za njih veoma vaznom osobom, a rakovima ta osoba je u proslosti predstavljala najboljeg prijatelja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3