HOROSKOP SRECNIH ZVEZDA! Nekoga ocekuje nesto nestvarno.

HOROSKOP SRECNIH ZVEZDA! Nekoga ocekuje nesto nestvarno.

September 29, 2022 Aus Von luca

Neke osobe zasluzuju srecu ali je nemaju u zivotu, medjutim sve te osobe koje zasluzuju srecu vremenom budu  nagradjene i zvezde im poklone veliku srecu, ovoga puta zvezde ce nagraditi osobe rodjene u ova DVA znaka za sve ono sto su one cinile i za njihovu dobrotu, zvezde otkrivaju odredjenim znacima da ih ocekuju nestvarni trenuci i ostvarenje brojnih njihovih snova…

 

 

Prvi znak koga ce zvezde nagraditi srecom i koga ocekuju brojni NESTVARNI TRENUCI velike srece je DEVICA:

 

Devica – znak koji se trudi i bori ali koji nikako ne uspeva da ima mnogo srece, ipak to ce se promeniti.

Osobe rodjene u znaku device su jedne veoma razumne i odgovorne osobe, od devica se ne moze ocekivati nikada bilo kakva greska, device izuzetno mali broj gresaka prave, device se trude i vode racuna o svemu a upravo zbog toga device greske ne prave, takodje osobe rodjene u znaku device u svom srcu poseduju veliku dobrotu, i upravo ce zbog svoje dobrote device biti nagradjene.

Zvezde otkrivaju osobama rodjenim u znaku devica da su pred njima nestvari trenuci velike srece kao i ostvarenje njihovih brojnih snova.

Zvezde otkrivaju devicama da treba da sacekaju jos samo malo vremena, posto ce device od 24. oktobra poceti da uzivaju u zasluzenoj sreci, upravo ce se devicama 24. oktobra ostvariti jedan od njihovih najvecih snova a to ce im doneti nestvarne trenutke velike srece.

Upravo ce 24. oktobra devicama poceti neki mnogo lepsi zivotni period, koji ce trajati dugo vremena, device ce od 24. juna pa sve do pred sam kraj leta uzivati u brojnim razlozima za srecu.

Sve ce devicama izgledati mnogo lepse i bolje, u tom periodu device ce moci da se opuste, cak nece morati da budu ni oprezne, nece morati posto nikakvih razloga kako za brigu, tako ni za oprez nece imati, devicama ce se u tom periodu ostvariti brojne zelje, device ce u tom periodu uzivati u nestvarnim trenucima velika srece, a sve ce to biti nagrada za veliku dobrotu devica.

Dakle zvezde ce device nagraditi velikom srecom, device ocekuju nestvarni trenuci velike srece kao i ostvarenje brojnih njihovih snova, to im otkrivaju zvezde.

 

Drugi znak koga ce zvezde nagraditi srecom i koga ocekuju brojni NESTVARNI TRENUCI velike srece je SKORPIJA:

 

Osobe rodjene u znaku skorpije nisu navikle ni na kakve “poklone“, skorpije su navikle da se izbore za sve same, jednostavno to je njihov nacin da se izbore za srecu, skorpije su navikle na konstantnu borbu za srecu.

Osobe rodjene u znaku skorpije jesu hrabre i odvazne, skorpije izgledaju neustrasivo, ali su zapravo skorpije “velike dobrice“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2