HOROSKOP: Uputstvo za upotrebu Strelaca , njihove osobine i odnosi sa ostalim znakovima!

HOROSKOP: Uputstvo za upotrebu Strelaca , njihove osobine i odnosi sa ostalim znakovima!

13 Jula, 2018 Off By luca
Strelci fasciniraju svojom otvorenošću, vedrinom i razmetljivošću koja ponekad čak bode čoveka u oči. Međutim niko nije savršen, a očekivati od Strelaca bilo šta tako bilo bi ludo i uzaludno. Oni su mudar, inteligentan znak snažne energije koja ih uvek vodi u centar svih zbivanja. Izrazito su istinoljubivi i često netaktično iskreni.

 

Astrološke prognoze za proleće 2017: Od 29. aprila kreću ozbiljne životne promene u narednih godinu i po, ali šta vas čeka od marta do juna?

Žena strelac u ljubavi
Muškarci njenog života ne mogu biti slabi i mlitavi. Slabost ne voli ni u kojem obliku. Ova žena često zna biti bezobrazna i agresivna i tada je treba ‘pećinskom’ tehnikom dovesti u mirnije izdanje. Veoma čudno, niko ne bi mogao to pomisliti, ali ona zaista zna biti ponizna. Međutim ne upotrebljavajte to previše često, nikad čovek zapravo nije siguran s njom.

Žena Strelac nema nameru odustati od svoje individualnosti zbog bilo kojeg muškarca, ali voli da je smatrate svojom devojkom. Često zbunjuje svoju okolinu, ali to nije ništa prema onom kako samu sebe zbunjuje.

Često zamenjuje prijateljstvo s ljubavlju i ljubav s prijateljstvom. U svojim kontaktima s muškarcima ova krasna mlada dama izrazito je slobodna, otvorena i direktna; ako ste tradicionalisti, molim vas, zaobiđete je. Njna pričljivost često je kamen spoticanja i izvor žučnih borbi, kao i povređenih osećanja, ali nikako ne slama njen duh.

Među ovim ženama najviše je onih koje se opiru porodičnim stegama. Muškarce svakako ne zanima usedelice, već ona koju će privoleti i učiniti svojom ženom jednog dana. Moraćete koristiti fantastične mamce da biste je ulovili. Večno je u gužvi i okružena mnoštvom muškaraca, a zbog manjka osećaja za moral često može izazivati neugodne komentare. Međutim ona zna da je njen moral neprikosnoven i to joj je jedino važno. Ali greši, užasno greši!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3