Horoskop vaznih desavanja za cetvrtak i petak! Neko ce osetiti veliku kolicinu srece!

Horoskop vaznih desavanja za cetvrtak i petak! Neko ce osetiti veliku kolicinu srece!

21 Februara, 2023 Off By Jovana

Horoskop za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam vazno zvezde spremaju za naredna dva dana.

OVAN

Dragi ovnovi, vi trebate da budete hrabri, jer će vam položaj planeta savršeno odgovarati. Naime, vi ćete moći da se izborite za sve ono do čega vam je stalo i zbog toga trebate dan iskoristiti na što je moguće bolji način.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate povesti više računa kako o vašoj zdravstvenoj, tako i o vašoj finansijskoj situaciji. Preterano mnogo se vi nervirate u poslednje vreme, a sem toga vi u poslednje vreme olako trošite novac. Baš zbog svega toga biste mogli imati problema.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaš partner zaista ne ume da ceni sve ono što vi činite za njega. Vaš partner se ne ponaša prema vama onako kako zaslužujete. Upravo zbog toga se vaše ponašanje prema voljenoj osobi mora promeniti. Vi se prema partneru trebate početi ponašati samo po zasluzi.

RAK

Dragi rakovi, potpuno je neverovatno to što vi ne primećujete signale koje vam jedna osoba šalje. Naime, vas kraj sebe želi osoba na koju vi gledate samo kao na dobrog prijatelja. Međutim, vi to prosto ne primećujete. Ipak, vi ćete shvatiti o kojoj osobi je reč tokom narednog perioda.

LAV

Dragi lavovi, dešavanja koja vas očekuju će kod vas izazvati podeljena osećanja. Prvo vas mnogo negativnih dešavanja očekuje na poslu i zbog toga će vam biti jako teško. Međutim, vas očekuje i jedan neočekivan novčani dobitak koji će vam promeniti raspoloženje.

DEVICA

Drage device, situacija na planu vaše veze trenutno nije dobra, a ona bi mogla postati još  gora ako nešto ne preduzmete. Vi trebate početi rešavati probleme na planu ljubavi, jer se oni sasvim sigurno neće rešiti sami od sebe.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2