Horoskop vaznih desavanja za subotu i nedelju! Nekome su neophodne promene!

Horoskop vaznih desavanja za subotu i nedelju! Nekome su neophodne promene!

24 Februara, 2023 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da radite na sopstvenom stavu. Da pre svega budete svesni sebe i svoje ličnosti. Nema potrebe da konstantno preispitujete svoje postupke. I da samim tim sebe dodatno sputavate. Jer sve to veoma negativno utiče na vašu sigurnost.

BIK

U poslednje vreme pojavljue se situacija na poslovnom polju koja negativno deluje na vas.  Osobe  u ovom znaku zodijaka ce biti   nervozne.  Jer pre svega nesporazumi koji vas ometaju. Koji vam neprekidno utiču na psihu, odražavaju se i na vaš posao. Tako da je jako bitno da sve te detalje rešite na pravi način.

BLIZANCI

Jasno je da neko svesno želi negativno da vas okarakteriše. Jer ste i više nego stabilni i jaki kada je sam posao u pitanju. Sasim je jasno da je to neko ko je ljubomoran na vas. Kao i na vaše rezultate. Zato dobro obratite pažnju na ljude oko sebe.

RAK

Nema potrebe da slepo verujete svim ljudima u vašoj poslovnoj priči. Osobe u ovom znaku zodijaka bez imalo sumnje mogu da narpeduju.  Jer jasno je da treba da se okružite pouzdanim i lojalnim ljudima. Ali isto tako sasvim je jasno da eke ljude ne možete da izbegnete. Ali je isto tako jasno da možete svesno i da se od tih ljudi distancirate.

LAV

Potrebno vam je malo više snage i energije da biste sve postigli. Samim tim jasno je da vam je isto tako potrebno dosta više vremena za sebe. Potrebno je da neke obaveze svesno izbegnete. I da pre svega sada malo više mislite na sebe.

DEVICA

Ukoliko ste napeti. I ukoliko je to nešto što vas istinski ograničava i sputava. Što vam pre svega utiče na psihu. I što vas u tom smislu sputava. Bitno je da u svmu tome pronađete uzrok svega toga. I da u tom smislu pokušate da se malo više opustite.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2