HOROSKOP VAŽNIH VESTI! Jedan znak nikako ne sme da dozvoli da mu se DRUGI MEŠAJU U LJUBAVNI ŽIVOT!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje i više nego uzbudljiv period. Pre svega očekuje vas dosta izazova koje treba da prevaziđete. I sa kojima svakako treba na pravi način da se nosite. Ukoliko želite da budete osoba koja je uvek sigurna u svaki svoj korak.

BIK

Iako već duže vreme jednostavno nemate volje i motivacije. Iako su stvari oko vas veoma napete i pod pritiskom. Jako je bitno da u svemu pronađete tu neku svetlu tačku. I da krupnim i sigurnim koracima pre svega koračate ka njoj. Jer to je svakako nešto što će vas oraspoložiti.

BLIZANCI

Da li ste istinski spremni da voljenoj osobi pređete preko svih propusta. Da li ste istinski spremni da sve to ostavite iza sebe. Ukoliko ste pre svega sigurni u sebe i svoj stav. Ukoliko sasvim jasno znate da ste u potpunosti spremni. PRavi je trenutak onda da postupite odlučnu.

RAK

Veoma ste zabrinuti za sam položaj i situaciju koju vidite kod voljene osobe. Sasvim je jasno da se tu većina stvari ne poklapa. I da je to svakako nešto što u vama stvara osećaj napetosti i same tenzije. Nešto što je u odnosu na sve vas veoma izražajno i jako.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da poštujete sebe. Jako je bitno da sebe i svoje osobine jako cenite. I da sve to ističete na pravi način. Da budete osoba koja je i više nego osećajna i jaka. I osoba koja pre svega veruje u sebe i u svoje sposobnosti.

DEVICA

Ni sami ne znate kako i na koji način da ostavite prošlost iza sebe. Ni sami niste toliko sigurni kako ćete reagovati u poedinim situacijama. I šta je u svemu tome potrebno da se osećate stabilnije i sigurnije. Kako da prevaziđete sene iz prošlosti.

Nastavak na sledećoj strani…