Horoskop za ČETVRTAK I PETAK! Jedan znak će uživati u PRELEPIM TRENUCIMA!

OVAN

Pokušajte da se iskontrolišete i da ne odreagujete odmah. Prosto već duže vreme osećate se veoma napeto i nestabilno. A razlog svega jeste prevelika borba sa vremenom. Imate osećaj da ništa ne stižete i da uvek kasnite. A da li je to stavrno tako? Jedino što možete da uradite za sebe jeste da se opustite i smanjite napetost i stres!

BIK

Prosto na neke planove vi ne možete da utičete. Postoje stvari koje remete vaše rutine. Ali ono što se od vas očekuje jeste to da se adaptirate i prilagodite. Samo na taj način moćićete da funkcionišete bez preteranog ometanja. Radite i pokažite zainteresovanost za nove mogućnosti i prilike!

BLIZANCI

Osobe u ovom znaku zodijaka pokažite odlučnost i odgovornost. Jako je bitno da poslovni saradnici uvide da u vama mogu imati podršku. Da mogu na vas računati i u onim najtežim situacijama. Zato budite istrajni. Verujete u sebe u svoje sposobnosti i mogućnosti!

RAK

Rak, sada vam je više nego ikada ranije potrebna podrška i oslonac dragih ljudi. Prosto više ni sami ne znate da li imate dobre ciljeve i planove. I shodno tome potrebno vam je da se poverite i otvorite osobama koje vas poznaju. Koje istinski znaju kakve su vaše namere. I šta je ono što će vas zadovoljiti!

LAV

Prosto sada više nego ikada verujete u sebe i svoje sposobnosti. Zato imate veoma ubedljivo delovanje naljude iz vašeg okruženja. Takođe jako vam je važna i podrška i naklonjenost poslovnih saradnika. Na osnovu te asistencije uspevate da realizujete sve što zamislite.

DEVICA

Ono što se od vas očekuje sada jeste da pokažete na delu sve ono što ste ugovorili. Zato ukoliko postoje mogućnosti i prilike i dalje radite na sebi. Unapređujete baš one veštine u koje ste do sada bili nesigurni. I ne dozvolite da zbog tuđih kritika nemate dovoljno hrabrosti!

Nastavak na sledećoj stranici...