HOROSKOP za ČETVRTAK I PETAK! Neke osobe čekaju PROMENE!

Horoskop važnih dešavanja za sve osobe zodijaka za četvrtak i petak

VAGA

Osobe u ovom znaku zodijaka uživaju u ljubavi. U iskrenim i čistim emocijama. zato se opustite i maksimalno prepustite. ne dozvolite da vam bespotrebna opterećenja remete odnos. Pre svega fokusirajte se na ljubav i vašu voljenu osobu. Osobu koja u vama budu zadovoljstvo i osećaj sigurnosti.

ŠKORPIJA

Već duže vreme osećate određenu tenziju u odnosu sa voljenom osobom. Zato je neophodno da o svemu iskreno i sasvoim otvoreno razgovarate. Pre svega ukoliko je to neophodno budite vi ti koji će preuzeti inicijativu. I stvari u svoje ruke kako biste mogli realno da sagledate čitavu situaciju.

STRELAC

Voljena osoba neće uvek biti tu da razume vaše ishitrene i nepromišljene postupke. Zato pokušajte da takvo ponašanje svedete na minimum. I da se pre svega ponašate veoma odgovorno i realno. Kako bi emotivni partner mogao u vama da vidi dozu ozbiljnosti i stvarnog postupanja.

JARAC

Osobe u ovom znaku zodijaka ovo je vaše vreme. Ukoliko postoji osobe koja vam se već duže vreme dopada pređite u akciju. Pokažite svoje emocije i osećanja. Bićete i više ne go pozitivno iznenađeni. Takođe, postoji velika verovatnoća da doživite ljubav za ceo život.

VODOLIJA

Vodolija, sada je pravi vreme da donesete neke bitne odluke u svom životu. Kao ni da se ne zavaravate ukoliko su stvari i više nego jasne. Ako je jedino realno da u životu okrenete novi list, tako i postupite.

RIBE

Ukoliko ste već dali određene obećanje voljenoj osobi pokušajte maksimalno da ga ispošujete. Na ovom će se zasnivati vaš budući odnos.

Odgovori