Horoskop za drugi deo septembra:Evo sta vas ceka do kraja meseca!

Horoskop za drugi deo septembra:Evo sta vas ceka do kraja meseca!

September 17, 2022 Aus Von dea

U nastavku ovog teksta mozete saznati sta vas ocekuje u danima do kraja meseca…

 

OVAN

Nema nimalo sumnje da vas cekaju neke velike odluke. Posle niza suza vi cete moci da kazete da se okrenulo kolo srece i da ste dobili ono sto zelite. Ali, cinjenica je da morate biti hrabri.

 

BIK

Jako je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko do koga vam je stalo, znajte da je sada vazno da se fokusirate na svoje zelje. Iz dana u dan vam je jasno da postoje prepreke, ali ne marite previse za njih.

 

BLIZANCI

Zvezde ce biti na vasoj strani u danima koji slede. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko je prosao mnogo toga ali do kraja meseca bi vas  zivot mogao da se promeni iz korena. Nema sumnje da vas voli jedan lav.

 

 RAK

Ono sto moramo reci jeste da je samo na vama odluka. Da samo vi treba da razmislite sta je ono sto zelite i sta je ono sto vam za srecu treba. Ostanite dosledni sebi i nemojte dizati ruke od onog sto vase srce zeli.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da vi mozete biti srecni samo ako poslusate svoje srce. Odlicno znate ko je osoba do koje vam je stalo. Ako zelite srecu onda morate biti hrabri i krenuti ka njoj jer nista nece pasti sa neba…

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da postoji neko ko vas zeli kraj sebe. Neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. No, nemojte odustajati ni u kom slucaju i dajte toj osobi priliku cak i ako su svi protiv toga.

Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2