Horoskop za DRUGU POLOVINU SEPTEMBRA! Neke znake očekuju VAŽNE I TEŠKE ODLUKE!

VAGA

Drage vage, jednu odluku ćete morati da donesete tokom druge polovine meseca. Vi ćete morati da odlučite da li ćete početi da obavljate drugo zaposlenje. Vama će se potpuno iznenada ukazati prilika za promenu zaposlenja.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mnogo divnih dešavanja će vam doneti druga polovina meseca na planu ljubavi vašeg života. Vas na planu ljubavi čekaju čarobni trenuci. Nema nikakve dileme da će vam mnogo značiti sve ono što vas očekuje.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete bolnu i tešku odluku morati da donesete tokom druge polovine septembra. Vaš partner će vam naneti veliku tugu sa jednim postupkom i vi ćete morati da odlučite da li ćete vašem partneru ukazati još jednu priliku ili ćete se odlučiti za ljubavni kraj.

JARAC

Dragi jarčevi, tokom druge polovine meseca ćete imati kako problema, tako i razloga za sreću. Vi hoćete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života, ali ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa vašom poslovnom situacijom. Vas će zabrinuti dešavanja na poslu.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete tokom druge polovine meseca imati kako briga, tako i problema. Malo toga će vama odgovarati. Vama će se zapravo često dešavati veoma loše stvari zbog kojih ćete razloga za tugu, kao i za zabrinutost imati mnogo.

RIBE

Drage ribe, vama će druga polovina meseca biti veoma lep period. Vas će čuvati zvezde i zbog toga vas ne očekuju negativna dešavanja. A vas će tokom druge polovine meseca brojne stvari iznenaditi i to na najbolji mogući način.

Odgovori