Horoskop za narednih osam godina: Uran u Biku donosi velike ljubavne promene

Horoskop za narednih osam godina: Uran u Biku donosi velike ljubavne promene

Juli 4, 2018 Off By luca

Ovo se, pre svega, odnosi na rođene u prvoj i trećoj dekadi znaka, budući da Uran obrazuje konjunkciju sa njihovim Suncem, zbog čega ove znakove očekuje mogućnost iznenadne selidbe, promene mesta boravka, prebivališta, promena posla ili radnog mesta, iznenadna putovanja zbog dužeg ili kraćeg boravka u inostranstvu…

Ova planeta boraviće šest meseci u drugom zodijačkom znaku, preciznije, na prvom i drugom stepenu Bika, da bi se početkom novembra vratila u Ovna u kome ostaje do marta iduće godine, kada definitivno ulazi u Bika u kome ostaje narednih sedam godina. Mada uticaj Urana u Biku nije naglašen, jer je to znak njegovog pada, aspekti koje obrazuje sa tranzitnim Marsom u Vodoliji, do 8. oktobra, itekako će uticati ne samo na događaje na globalnom planu, već i na živote svih zodijačkih znakova.

Uran simbolizuje nagle i nepredvidive događaje, odnosno, situacije koje teško možemo da kontrolišemo, zbog čega fiksni znaci mogu da dožive tranzit Urana i kao svojevrstan stres, bilo da se radi o situacijama na poslovnom ikli dešavanjima na emotivnom planu. Pošto je Uran vladalac Vodolije, preko koje prelazi Mars (akcija, sukobi), to će naredna četiri meseca najviše osetiti predstavnici ovog znaka koji će biti nervozni, pod velikom tenzijom i pritiskom, zbog čega će trpeti njihov nervni sistem.

Iako će se Mars „šetati“ između znaka Vodolije i znaka Jarca (u kojima je njegov uticaj jako naglašen), on će sve vreme obrazovati napet aspekt (kvadrat) sa Uranom, što na globalnom planu može da donese prirodne katastrofe, zemljotrese, elementarne nepogode. Istovremeno, kvadrat između planeta agresije i iznenađenja, Marsa i Urana, naglašava potrebu za slobodom, što može da izazove revolucije i prevrate, naročito u zemljama u kojima dominiraju ravnice.

Oprezno sa troškovima

Bik simbolizuje plodnu zemlju, njive i oranice, a Uran višu silu, što najavljuje mogućnost sukoba između rođaka u vezi sa podelom imovine, kao i stambenih pitanja.

Budući da Uran upravlja i avijacijom, medijima, društvenim mrežama, internetom, novim tehnologijama, nije teško zaključiti koliko ovakav aspekt može da zakomplikuje ili oteža rad u ovim oblastima. Mnoge afere izbiće u prvi plan, privlačeći medijsku pažnju, a pošto je Uran i planeta pronalazaka i genija, moguća su i neka nova naučna otkrića.

Bik je simbol finansija, a Uran neočekivanih situacija, zbog čega bi narednih šest meseci trebalo izbegavati rizična finansijska ulaganja, podizanje kredita, kao i nepotrebne troškove.

Na našem telu, Uran je „odgovoran“ za centralni nervni sistem, glavu, listove, nožne članke, na koje bi zbog uticaja Marsa iz Vodolije, trebalo obratiti više pažnje narednih meseci. To se posebno odnosi na profesionalne sportiste kao i one koji se aktivno bave različitim sportskim aktivnostima, pre svega, košarkom.

Prelazak Urana preko druge astrološke kuće Ovnova, predstavnicima ovog znaka donosi promene na poslovnom planu, moguće i promenu radnog mesta. Kvadrat sa njihovim vladaocem Uranom u 11. astrološkoj kući, upozorava Ovnove da obrate pažnju, kako ne bi pokvarili odnose sa prijateljima, a one koji rade u medijima, da se čuvaju skandala. Oni čije zanimanje ima veze sa novim tehnologijama, mogu da dođu do novih genijalnih otkrića.

Tranzit Urana preko astrološkog polja ličnosti Bikova, ovom znaku donosi najveće promene, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom planu. Mogu da promene posao, otputuju ili da upoznaju, sasvim neočekivano, nekoga sa kim će vrlo brzo poželeti da uđu u zajednicu.

Prelazak Urana preko 12. astrološke kuće Blizanaca, opominje ih da budu oprezniji ukoliko sarađuju ili planiraju saradnju sa strancima, zato što bi moglo da dođe do nekih nepredviđenih situacija, finansijskih krahova i sl. Na graničnim prelazima, Blizanci mogu da imaju problema sa dokumentacijom, pasošima, vizama i sl.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Seiten: 1 2