Horoskop za narednih SEDAM DANA: Nekome stiže TUGA!

Horoskop za narednih SEDAM DANA: Nekome stiže TUGA!

August 7, 2023 Off By luca

Horoskop za narednih sedam dana otkriva svim znacima kakva im dešavanja stižu…

OVAN

Dragi ovnovi, vama dolaze veoma lepi dani. Naime, tokom narednih sedam dana vas očekuju brojni uspesi. Vama će položaj planeta odgovarati i zbog toga ćete moći da se izborite za sve ono do čega je vašem srcu stalo. Vi ćete biti jako srećni.

BIK

Dragi bikovi, vas tokom narednih sedam dana očekuju dešavanja koja će vas zabrinuti. Prvo vas očekuju mali problemi sa novcem, pa će onda vaš partner učiniti nešto sa čim će vašu vezu dovesti pod jako veliki znak pitanja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, horoskop za narednih sedam dana vam donosi veoma lepe vesti. Vama će zapravo konačno početi da se dešavaju lepe stvari, a vi ćete posebno moći da budete zadovoljni sa svim onim što vas očekuje na planu ljubavi vašeg života.

RAK

Dragi rakovi, vas očekuju dešavanja koja će vas prosto pa oduševiti. Vas tokom narednih sedam dana očekuje promena situacije na mnogim planovima vašeg života. Vama će zvezde biti naklonjene i zato vas čeka jako mnogo toga dobrog.

LAV

Dragi lavovi, tokom narednih sedam dana ćete morati da pokažete jako veliki oprez. To ćete morati da učinite zbog toga što vam zvezde neće biti naklonjene. Vama stižu negativna dešavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života.

DEVICA

Drage device, horoskop za narednih sedam dana vas upozorava. Naime, vama će oprez biti prosto pa neophodan i to kako zbog onoga što vas očekuje na poslu, tako i zbog nekih negativnih dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2