Horoskop za narednih sedam dana:Nekome sledi jedan vazan susret!

Horoskop za narednih sedam dana:Nekome sledi jedan vazan susret!

September 21, 2022 Aus Von dea

Dragi nasi, saznajte sta vas ceka u narednih sedam dana. Neko ce moci da kaze da su mu se ostvarile zelje…

 

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak.Da je iskren prema vama i da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da treba da cuvate to sto sa njim imate.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da ce sve doci na svoje. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono sto zeli. Imajte na umu da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze ljubav. Dajte toj osobi sansu.

 

BLIZANCI

Sve je u redu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Samo nemojte odustajati od svojih namera i planova i uzivajte u sreci koja je sada na korak od vas…

 

RAK

Konacno ce sreca biti tu za vas. To je ono sto moramo reci. Narednih sedam dana mogu da donesu velike promene u vas zivot. Ali ono sto moramo reci jeste da nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori.

 

LAV

Sve ce doci na svoje. Sve vam je jasnije da je nekome stalo do vas. Da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako je to osoba iz proslosti onda treba da znate da se iskreno kaje sto vas je izgubila.

 

DEVICA

Vi ste znak kojem ce narednih sedam dana biti dani za  uzivanje. To je ono sto moramo da kazemo. Moci cete da kazete da su se vase zelje ostvarile i da ste konacno dobili sve o  cemu mastate.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2