Horoskop za PETAK I SUBOTU! Da li su ovo vasi dani srece?

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Da li su ovo vasi dani srece?

November 11, 2021 Aus Von Jovana

Horoskop za petak i subotu za sve znake zodijaka…

OVAN

Horoskop za petak i subotu porucuje… Jako je bitno da na pravi način postupate prema sebi. U tom segmentu bitnoje da na prai način kontrolišete svoje impulse. Da na pravi način pokušate da ne postupate ishitreno i nepromišljeno. Jer na taj način nećete postići ono o čemu maštate.

BIK

Imate sasvim nerealan i pogrešan stav kada su u pitanju određene osobe. I baš je to razlog koji vam stvara dosta problema. Pa u tom smislu morate pre svega da sagledate i više nego realno određene stvari. Kako biste pre svega mogli i da donosite racionalno same zaključke.

BLIZANCI

Prihvatite pomoć i podršku koju dobijate od dragih ljudi. A naročito pomoć koju dobijate od emotivnog partnera. Jer to je upravo način kako da osnažite sam odnos. I kako da odnos podignete na znatno viši i perspektivniji nivo. Nivo koji je svakako vredan pažnje i poštovanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Horoskop za petak i subotu porucuje… Imate veoma izražajan sam unutrašnji osećaj i intuiciju. Imate osećaj da neko svesno pokušava da negativno utiče na vas. I da vam odnos koji imate sa partnerom oslabi. Pa ukoliko se svesni svega toga, morate tako i da se postavite. Ne dozvolit da bilo ko manipuliše sa vama.

LAV

Sada je pravo vreme da pokažete strpljenje i toleranciju. Nemojte da dozvolite da vas neko svesno isprovocira. I da vam se u tom segmentu misli pomešaju. Jer neko očigledno svesno želi da vas stavi u fazu napetosti i tenzije. Koju sebi nikako ne treba svesno da dozvolite.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka jasno je da se nalazite u jednoj veoma nestabilnoj emotivnoj fazi. Fazi koja vas svakako u određenim trenucima čini napetim. I ne da vam da pronađete tako neki unutrašnji mir. Pa kroz sve to morate pre svega da mislite na sebe.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2