Horoskop za PETAK I SUBOTU! Neko treba da uživa u čarima ljubavi!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da odreagujete na pravi način i na vreme. U ljubavi budite oprezni. Da pre svega sebi ne dozvolite neprijatne situacije. I postupke koje nikako nisu prikladne vama i vašem statusu. Jer pre svega treba da budete svesni svega što se dešava oko vas.

BIK

Nikako niste spremni da prihvatite i sagledate ralnost. Jer pre svega ne želite da izgubite nešto u šta ste dosta toga uložili. Ali isto tako nema potrebe sebe svesno na taj način da ograničavate. I da se samo dodatno opterećujete.

BLIZANCI

Pravo je vreme da se opustite i da uživate u svim čarima ljubavi. Da se pre svega upustite u pravi svet ljubavne čarolije. I da se u tom svetu ni po kom segmentu ne ograničavate. Jer pored sebe imate sigurno pravu i jaku ljubav i emociju.

RAK

Nema potrebe da se i dalje držite po strani i da imate taj distanciran i hladan stav. Jer pre svega kako biste bili sigurni u sebe. I kako biste znali da postupate iskreno i pravedno. Bitno je da idete u pravcu svog srca i svojih emocije. I kroz sve to doživećete veliko iznenađenje.

LAV

Jasno je da u poslednje vreme odnos sa emotivnim  partnerom nije ni najmanje stabilan i perspektivan. U ljubavi vam bas i ne ide. Da je odnos i više nego hladan i distanciran. Pa shodno tome u vama postoje brojne dileme i sumnja. Koje se svakako poklapaju sa vašom trenutnom  situacijom.

DEVICA

Kada je sam razgovor sa emotivnim partnerom u pitanju jako je bitno da bude potpuno otvoren i jasan. Da bude i više nego spontan i jak. Da pre svega i vi osetite povezanost i iskrenost. Kako biste na pravi način ojačali sam odnos i podigli ga na znatno viši nivo.

Nastavak na sledećoj strani…