Horoskop za petak i subotu! Nekog ceka uspeh, a nekoga…

Petak, subota, horoskop

 Uspeh u ljubavi i na poslu, a nekome bolno saznanje…

 

OVAN

Uspeh  je konacno tu, zasluzili ste ga. Romanticno vece vam sledi. Jasno je da ste u ljubavi i vise nego srecni i zadovoljni. Sasvim je jasno da ste osoba koja je u stanju da voli na pravi nacin. Da ste osoba koja po svemu sudeci nikada nema problem da pokaze svoje emocije i svoja osecanja. I to je nesto sto u potpunosti treba da vas ucini posebnom osobom.

BIK

Nema potrebe da samo sebe opterecujete sa stvarima koje vas nerviraju. Jasno je da sam odnos sa voljenom osobom ne funkcionise kako treba. Sasvim je jasno da odnos nije ono o cemu ste vi mastali. I zato je jako bitno da o svemu tome potpuno otvoreno  razgovarate.

BLIZANCI

Budite spremni na velike promene na polju ljubavi. Romanticno raspolozenje  vlada i ono se oseti.  Budite spremni da se prepustite i da osetite one ciste i iskrene emocije. Da osetite one emocije koje su i vise nego jaka i stabilne. Ono nesto sto ce vam u iovot na pravi nacin dati vetar u ledja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Imate veoma izražajan sam unutrašnji osećaj i intuiciju. Imate osećaj da neko svesno pokušava da negativno utiče na vas. I da vam odnos koji imate sa partnerom oslabi. Pa ukoliko se svesni svega toga, morate tako i da se postavite. Ne dozvolit da bilo ko manipuliše sa vama.

LAV

Sada je pravo vreme da pokažete strpljenje i toleranciju. Nemojte da dozvolite da vas neko svesno isprovocira. I da vam se u tom segmentu misli pomešaju. Jer neko očigledno svesno želi da vas stavi u fazu napetosti i tenzije. Koju sebi nikako ne treba svesno da dozvolite.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka jasno je da se nalazite u jednoj veoma nestabilnoj emotivnoj fazi. Fazi koja vas svakako u određenim trenucima čini napetim. I ne da vam da pronađete tako neki unutrašnji mir. Pa kroz sve to morate pre svega da mislite na sebe.

Nastavak na sledećoj strani…