Horoskop za petak i subotu! Nekome stizu dani iz snova!

Horoskop za petak i subotu! Nekome stizu dani iz snova!

Februar 16, 2023 Aus Von Jovana

OVAN

Najtacniji horoskop za naredna dva dana:  Sasvim je jasno i očigledno da ste u poslednje vreme veoma napeti. Da vam sam susret sa voljenom osobom ne daje mir. I da imate veoma izražajan osećaj kada su sitnice u pitanju. Pa u svemu tome jako je bitno da budete u potpunosti iskreni. I da pokušate da nađete resenje.

BIK

Veoma ste raspoloženi da odnos sa voljenom osobom osvežite. Veoma ste raspoloženi da neke stvari menjate. I da se tim segmentima u potpunosti posvetite. Pa u svemu tome pokušajte na pravi način da osmotrite ponašanje voljene osobe. Ovo je najtacniji horoskop za vas.

BLIZANCI

Vreme je pre svega za velike i ključne promene. Vreme je da neke stvari jasno postavite u svojoj glavi. Vreme je da sebe prosto više ne zavaravate. Jako je bitno da prema sebi budete u potpunosti iskreni. Da prema sebi budete čisti i realni.

RAK

Ostavite prošlost iza sebe ukoliko želite da nastavite dalje. Ostavite sve tako kako i jeste i fokusirajte se na budućnost. Budite osoba koja se ne plaši promena. Osoba koja je spremna da opet pruži ljubav i posvećenost. Stvari koje su svakako od značaja za mir.

LAV

Pokušajte u određenim situacijama da reagujete veoma smireno. Pokušajte pre svega da se postavite kao zrela i savesna osoba. Kao osoba koja nema problem da pokaže sebe i svoje emocije. Osoba koja ej spremna da se posveti. Najtacniji horoskop za naredna dva dana nosi poruku da morate vise misliti na sebe.

DEVICA

Nema potrebe da pred voljenu osobu postavljate i više nego nerealne zahteve. Nema potrebe da se ponašate nezainteresovano i distancirano. Jer na taj način problem sigurno nećete rešiti. I samim tim bićete još više zatrpani problemima.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2