Horoskop za početak nedelje: Biku stiže neočekivana radost, dok će OVI znaci biti jako nervozni!

Horoskop za početak nedelje: Biku stiže neočekivana radost, dok će OVI znaci biti jako nervozni!

Mai 12, 2024 Off By Pleomax993

Horoskop za početak nedelje otkriva Bikovima da će biti srećni…

OVAN

Dragi ovnovi, nedelja će vam započeti na loš način i to zbog dešavanja na poslu. Vama će se na poslu desiti mnogo loših stvari i zbog toga ćete biti pod stresom. Vas na početku nedelje očekuju pre svega razlozi za nervozu.

BIK

Dragi bikovi, vama će nedelja započeti onako kako ste vi to samo poželeti mogli. Vama stižu neočekivani razlozi za sreću i to zbog toga što će jedna vaša draga osoba učiniti nešto čemu se vi sada ni malo ne možete nadati. Dolazi vam nešto sjajno.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete na početku nedelje imati mnogo problema. Prvo vas očekuju poslovni, pa vas onda posle toga očekuje i mnogo ljubavnih problema. Nema dileme da vam se neće dopasti ono što vam uskoro stiže.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će početak nedelje doneti brige. One vas očekuju zbog jednog postupka vašeg partnera. Vaš partner će učiniti nešto jako nepromišljeno i zbog toga ćete biti pod jako velikim stresom. Neće vam se dopasti ono što vam stiže.

LAV

Dragi lavovi, na početku nedelje će vam postati jasno da vas je vaš partner lagao o nečemu jako bitnom i zbog toga ćete izgubiti poverenje u voljenu osobu. Vama početak nedelje ne donosi sreću nego vam donosi pre svega tugu.

DEVICA

Drage device, jedna osoba će na početku nedelje učiniti nešto sa čim će vam omogućiti sreću. Vas očekuje nešto sasvim neočekivano, a to će vam bez bilo kakve dileme omogućiti jako mnogo razloga za veliki optimizam.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2