Precizan horoskop za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka!

Precizan horoskop za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka!

Januar 22, 2023 Aus Von Jovana

Precizan horoskop za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde spremaju u naredna dva dana pred nama…

OVAN

Ukoliko vam se već duže vreme dopada jedna osoba iz vašeg okruženja to i pokažite. Pre svega jako je bitno da zante kako i na koji nači da pristupite. I nikako ne smete sebe zaluđivati nerealnim pričama. Budite i više nego jasni i direktni kada je sama ljubav u pitanju.

BIK

Jednostavno osećate da već duže vreme niste spremni da nastavite ljubavnu vezu. A i dalje se ne usuđujete da na sve stavite tačku. Zato je jako bitno da preduzmete inicijativu. i o svemu veoma iskreno i otvoreno pričate sa voljenom osobom.  Ukoliko vam  ponos bude na prvom mestu,tu nema srece.

BLIZANCI

Pred vama je jedan turbulentan i dinamičan period. Imaćete određene probleme u odnosu sa emotivnim partnerom. A razlog svega jeste definitivno nerazumevanje. I samim tim pojavljuju se problemi tamo gde ih i nema. Zato pokušajte odnos da malo više razvijete.

RAK

Jasno je da ste u poslednje vreme istinski opterećeni. I da ste na sebe preuzeli jako veliki broj obaveza i poslova. Pa to je nešto što vam dodatno stvara pritisak i problem u glavi. I zbog čega nikako ne možete da dođete do nekog sopstvenog mira i sigurnosti.

LAV

Sada je pravo vreme da dobro razmislite o svemu. I da u tom smislu pre svih postavite svoje potrebe. Da shvatite šta je to što vam sada nedostaje. I šta je to što vas u poslednje vreme toliko opterećuje. Dođite do nekog realnog zaključka o svmu.

DEVICA

Jako je bitno da na pravi način posmatrate sve ono što se dešava oko vas. Da pre svega budete sigurni u svemu podatke i u sve informacije. Da na osnovu toga budete spremni da donosite neke odluke. Odluke koje svakako mogu umnogome da utiču na vašu budućnost.  Ukoliko  budete    kreativni cuda su moguca.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2