Horoskop za sredu i cetvrtak! Da li vam dolaze dani iz snova?!

Horoskop za sredu i cetvrtak! Da li vam dolaze dani iz snova?!

Januar 17, 2023 Aus Von Jovana

OVAN

U ljubavi za sada bez bitnih promena. Jako je bitno da nastavite da negujete svoj društveni život. Pre svega u tom smislu da se neprekidno sastajete sa ljudima koji vam prijaju. Koji vam istisnki odgovaraju. Koji vas motivišu i ispunjavaju pozitivnom energijom. Jer samo na taj način moćićete da nastavite dalje.

BIK

Nema potrebe da i dalje sve doživljavate previše lično. Jer neke stvari se definitivno ne odnose na vas. I nikako nema veze sa vašim stavovima i potrebema. Nekada treba da naučite da svoje mišljenje zadržite za sebe. Jer pre svega za sve postoji i vreme i mesto.  U ljubavi se  ne desava nista posebno.

BLIZANCI

Osobe u ovom znaku zodijka nema potrebe da sve zadržavate u sebi. I da se pre svega samo vi opterećujete. Pokušajte sve na pravi način da rešite sa emotivnim partnerom. I da na taj način sebi obezbedite potpuni mir i stabilnost. Da se pre svega maksimalno rasteretite.

RAK

Pravo je vreme da se opustite i da maksimalno uživate. Voljena osoba je tu da vam svoju ljubav pokaže i dokaže na pravi način. I da vam se pre svega posveti. Da vam svoju ljubav i svoje emocije transparetno pokaže. I da vam obezbedi da se osećate sigurno.  U ljubavi vam je jako vazno da vam ta osoba bude i prijatelj.

LAV

Pokušajte da u određenim situacijama ne delujete preterano ishitreno i nepromišljeno. Jer na taj način nećete ništa ni postići. Nećete uspeti da sa voljenom osobom neke stvari rešite. Možete samo da se dodatno udaljite i da stvari samo pogoršate.

DEVICA

Nema potrebe da konstantno dozvoljavate da se ljudi mešaju u vaš ljubavni život. Jer te odluke treba isključivo i samo vi da donosite. I po tom pitanju pre svega treba da budete istrajni i odlučni. Treba da se vodite sopstvenom intuicijom i samim osećanjima. U ljubavi vam znaci da imate paznju na svakom koraku.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2