Horoskop za sredu i cetvrtak! Nekome slede dani iz snova!

Horoskop za sredu i cetvrtak! Nekome slede dani iz snova!

Januar 25, 2022 Aus Von Jovana

OVAN

Neocekivan susret u najavi. Ukoliko veruje u sebe i da je sve moguće tako i postupaje. Jer ljubav je baš to što vi i osećate. I to je svakako u tom smislu jako bitno. Jako je bitno da pokažete da ste i više nego odlučni i savesni. I da nemate problem da budete iskreni po tom pitanju.

BIK

Pravo je vreme da se opustite i da sebi date malo više slobode.  Moze da se desi  neocekivan susret na koji niste spremni.

Nema potrebe da se po bilo kom segmentu ograničavate. I da se uskraćujete i više nego zanimljivih mogućnosti. Jer ljubavni susreti koji vas očekuju su svakako nešto što će vam vratiti volju i samu motivaciju za dalje. Bice svakako neocekivan.

BLIZANCI

Sami ste svesni da imate jako jak uticaj na emotivnog partnera i da ste po tom pitanju veoma stabilni. Jer pre svega ste osoba koja je i više nego posvećena svojoj ljubavi. I osoba koja pre svega nikada nije imala problem da pokaže u potpunosti svoja osećanja i svoje namere.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Morate da pokažete dosta više strpljenja i razumevanja prema voljenim osobama. Jer pre svega sasvim je jasno da reagujete veoma burno i napeto. Sasvim je jasno da ste osoba koja nema strpljenja. I da će te odreagovati na način koji nije najadekvatniji.   Neocekivan susret takodje moze da se desi.

LAV

Lav, već duže vreme imate neke nestabilne misli i osećanja. I u tom smislu popuno je jasno da niste sigurni ni u ljubavni odnos. Jedostavno nešto vas konstantno opterećuje i stvara tenziju. Zato je jako bitno da o nekim stvarima prvo dobro razmislite.

DEVICA

Nemojte da očekujete previše na samom početku ljubavnog odnosa. Jer svaka ljubav mora da prođe kroz određene faze. I u tom smislu morate pre svega da budete u potpunosti stabilni u svojim mislima. I da samim tim jasno znate šta je to što vama prija.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2