Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Nekome će ovi dani biti SAVRŠENI, a nekome BAŠ I NE!

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredni period pre svega obeležiti prilika da promenite zaposlenje. Vama će se tokom narednog perioda ukazati prilika da počnete obavljati veoma kvalitetno zaposlenje, a samo od vas će zavisiti da li će se to i desiti.

BIK

Dragi bikovi, tokom narednog perioda nećete imati nekih preterano velikih problema. Zapravo će vama naredni period obeležiti pozitivna dešavanja, a ona vas pre svega očekuju na planu ljubavi vašeg života. Vi ćete razloga za sreću svakako imati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom narednog perioda će vam se ukazati prilika za početak ljubavne priče. Naime, osoba koju ste nedavno upoznali će početi da se bori za vaše poverenje i za vašu ljubav. Jedna osoba će biti spremna na sve kako bi sa vama započela vezu.

RAK

Dragi rakovi, vama se neće dopasti dešavanja koja će vam doneti naredni period. Vi ćete tokom narednog perioda pre svega imati mnogo problema i briga. Tokom narednog perioda vas očekuju dešavanja koja će vas jako mnogo zabrinuti.

LAV

Dragi lavovi, ako će vama nešto obeležiti naredni period, onda će vam obeležiti promena vaše finansijske situacije. Vaša finansijska situacija će zaista postati mnogo bolja tokom narednog perioda i to zato što ćete lako dolaziti do novca.

DEVICA

Drage device, tokom narednog perioda nećete imati previše razloga za sreću. Nažalost, vama će naredni period pre svega doneti razloge za tugu, a oni vas očekuju zbog nekih krajnje negativnih dešavanja koja vas čekaju na planu ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…