Horoskop za utorak i sredu! Nekome dani puni srece!

Horoskop za utorak i sredu! Nekome dani puni srece!

Januar 23, 2023 Off By Jovana

Horoskop za utorak i sredu za sve znake zodijaka. Saznajte kome su ovo dani iz snova! Koga cekaju dva mirna dana.

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama su dva sasvim mirna dana. Nikakva neprijatna iznenadjenja necte doziveti tokom ovog utorka i srede. Nemojte oklevati da nekome pokazete svoje simpatije.

BIK

Dragi bikovi, vi ste osoba koja je dovoljno patila za osobom koja nije vredna vas i vase paznje. Morate biti vise posveceni sebi i svojim ciljevima. Ne odustajte od onoga sto vam je vazno zbog osoba koje nisu vredne toga.  Bice ovo dva mirna dana.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas u naredna dva dana ceka mnogo obaveza. Sve sto ste odlagali vreme je da zavrsite. Fokusirajte se na svoje ciljeve. Jedno morate da upamtite morate da se vise zalazete za svoje zelje i snove.

RAK

Dragi rakovi, nemojte se zalagati za druge ljude toliko i ostavljati svoje ciljeve i zelje po strani. Znajte da ne mozete svima udovoljiti, fokusirajte se vise na sebe. Navikli ste ljude oko vas da se previse oslanjaju na vasu pomoc. Pustite ih malo sami da funkcionisu, a sebi dajte vise slobodnog vremena. Slede vam dva mirna dana.

LAV

Dragi lavovi, pred vama su dva dana promena. Ove promene ce se desiti u emotivnom smislu. Vi cete primetiti da vase misli lutaju na drugu stranu. Osoba koja je pored vas ne pruza vam ljubav koju zasluzujete. Oslonite se ovaj put na svoje srce.

DEVICA

Drage device, vi niste zadovoljni svojim emotivnim zivotom. U naredna dva dana skupite snage i pokazite osobi koja vas zanima da ima zeleno svetlo od vas. Nemojte ovaj put imati stav nedodirljive.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2