Horoskop zavođenja otkriva: kakva je to PRAVA žena za njegov znak Zodijaka

Horoskop zavođenja otkriva: kakva je to PRAVA žena za njegov znak Zodijaka

Juli 29, 2018 Off By luca

Njegov znak, podzak, položaj Venere i Meseca vam otkrivaju kakve žene voli i da li mu je stalo do vas.

AKO znate u kom je horoskopskom znaku rođen, znamo kako imate veću šansu da osvojite njegovu naklonost, šta traži od partnerke i kako da znate da li mu je stalo do vas. Pročitajte i znakove u kojima mu se nalaze Venera i Mesec u natalnoj karti kao i podznak, piše Lepa & Srećna.

OVAN: Budite hrabri, drski i izazovni ali mu dozvolite da on vas osvoji. Traži prijateljicu i partnerku u svojim poduhvatima. Očaraće ga vaš pogled a ceni i zgodno telo. Znaćete da mu je stalo kad vas uključi u svoje aktivnosti, kad vam se izvini za nešto što je uradio.

BIK: Budite ženstveni, senzualni, provokativni. Ovaj muškarac je esteta. Takođe su mu važni dodir i miris. Kod njega takođe vredi ona izreka da ljubav ulazi preko stomaka pa su kulinarske veštine veliki bonus. Znaćete da mu je stalo kad vas upozna sa svojom porodicom.

BLIZANCI: Njima je bitna komunikacija, da je žena inteligentna i interesantna. Prilagodite se njihovim promenama raspoloženja,prihvatite njihovu osobinu da vole da trguju i iskoristite je u svoju  korist, na primer tražite neku informaciju od njih. Znaćete da ste ga osvojili kad postane ćutljiv ili zamišljen.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3