HRABRE, SAMOPOUZDANE, JEDINSTVENE: Vasa FRIZURA govori o vama VISE nego sto mozete i da ZAMISLITE, a kakvu vi FRIZURU nosite?

HRABRE, SAMOPOUZDANE, JEDINSTVENE: Vasa FRIZURA govori o vama VISE nego sto mozete i da ZAMISLITE, a kakvu vi FRIZURU nosite?

14 Juna, 2018 Off By luca

FRIZURA JEDAN

Ukoliko je ovo vasa frizura , mozemo reci da ste vi jedna jako hrabra osoba i da se sa svim problemima koje nosi zivot borite jako hrabro.Imate kraj sebe osobe koje vas vole i koje vam pomazu u svakom trenu kada za to bude i potrebno.

Ne morate da se brinete , sa tim stavom i ponasanjem, vi cete zasigurno imati velikih uspeha i po svemu sudeci imate i razloga da budete i srecni ali i zadovoljni.Zivot iako pun izazova , vi im uspesno odolevate i cinite da ovaj svet bude bolji i bogatiji.

 

 

FRIZURA DVA

Ukoliko je vasa frizura ova, vi ste osoba koja “puca” od samopouzdanja. Za vas ne postoje drugi problemi osim onih koje vi sami sebi napravite pa cak i kada su oni u pitanju, mozete biti sigurni da ce i sa njima na kraju biti sve u redu.

Ukoliko se pojavi bilo sta sto bi moglo na bilo koji nacin da vas uznemiri ili povredi , vi cete puni neke unutrasnje snage ustati i suociti sa sa njima, sigurni da bi svaki problem mogao da bude resiv ukoliko vi uvek budete verovali u sebe kao i sada.

 

 

FRIZURA TRI

Ukoliko je ovo vasa frizura,vi ste osoba koja ne podnosi kada neko kopira nekoga i potpuno je nebitno sta je u pitanju , jer vi ste jedinstveni, originalni.Za vas je sve lako dok znate da mozete da se oslonite na osobe koje volite, i koje su tu za vas,

Ali vi ste neko ko ima odgovor na sve probleme , vi ste neko ko je svestan svih svojih mana ali i vrlina i svakako ste neko ko pruza sansu ljudima da pokazu i  da se dokazu i kao ljuddi ali i kao prijatelji koji su uvek za svoje prijatelje tu.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2