HRABRE, SAMOPOUZDANE, JEDINSTVENE: Vasa FRIZURA govori o vama VISE nego sto mozete i da ZAMISLITE, a kakvu vi FRIZURU nosite?

HRABRE, SAMOPOUZDANE, JEDINSTVENE: Vasa FRIZURA govori o vama VISE nego sto mozete i da ZAMISLITE, a kakvu vi FRIZURU nosite?

14 Juna, 2018 Off By luca

 

FRIZURA CETIRI

Ako je ovo vas oblik frizure koju imate i nosite , vi ste osoba koja odoleva svim izazovima na koje nailazi i jako dobro znate kako da se prilagodite svakoj situaciji u kojoj se nadjete, za vsa je zivot igra u kojoj vi pisete pravila i igrate po njima.

Ukoliko se desava bilo sta na sta vi nemate odgovor, stanete , razmislite i pre nego i trepnete desava se prosto cudo ispred vasih ociju koje vi sami za sebe stvarate , jer ne postoji problem za koje vi niste pronasli resenje.

 

 

FRIZURA PET

Ako je ovo vas oblik frizure , vi ste osoba koja je neunistiva. I ma sta da joj se desava ustaje hrabro iz pepela kao feniks i pokazuje koliko je njen zivot njoj bitan i koliko ona vredi kao osoba. Vi ste neko koga svaki problem ucini samo jos jacima.

I posle svakog pada koji dozivite, ustejete jos jaci i jos hrabriji kao da zelite da dokazete na taj nacin nesto sebi , ali i drugima.Necete odustati od svog cilja ma o cemu da se radilo i uvek cete biti fokusirani na njega bez obzira na sve probleme.

 

 

FRIZURA SEST

Nema onoga sto osoba koja nosi ovu frizuru ne moze da uradi, samo ukoliko to i pozeli.Ovo je osoba nesalomivog duha, jaka i stabilna. Osoba koja zna kako da izvice maksimum iz minimuma. Osoba koja zna da zivot moze biti i iga ali i igracka.

I da samo od nas samoh zavisi sta cemo biti i da li cemo uopste i dase borimo za sebe, ali ona svakako hoce jer u tome je i smisao njenog zivota.Ova zena ne zna sta su to porazi , razume sta su to lekcije .

 

 

Stranice: 1 2