Iako deluju HLADNO i DISTANCIRANO ova dva znaka HOROSKOPA su upravo suprotnost tome. RIBE i RAK!

Iako deluju HLADNO i DISTANCIRANO ova dva znaka HOROSKOPA su upravo suprotnost tome. RIBE i RAK!

14 Juna, 2018 Off By luca

Iako su ova dva vodena znaka horoskopa na prvi pogled hladni i kako ne vole da se bas i priblizavaju preterano bilo kome ali u stvari ovi znaci su neko ko zna kako da se nosi sa i najvecim problemima koji dolaze ispred njih.

Ako je u pitanju nesto sto se odnosi samo na njih same i licno  ih se tice onda su ova dva znaka savrseno dobra kombinacija koja to i savrseno brzo resava. Oni znaju kako da se rese svake situacije koja je losa po njih ili krajnje neprijatna.

Ali oni se sa problemim a nose jako lak i jako brzo ih sredjuju.Prosto kao kda se ova dva znaka i krecu po njihovoj prirodnoj okolini. Ali oni su neko na koga se mozete u potpunosti osloniti i koji ce uvek biti za vas tu u svakom trenutku ma o cemu da se radilo.

Nece vas ostaviti na cedilu i sasvim sigurno nece sedeti negde sa strane dok se sa vama desava nesto na sta oni mogu imati uticaja ali cak i kada ga nemaju , oni ce se potruditi da se raspitaju ko vam se moze naci tada ako oni ne mogu.

Mozda na prvi pogled deluju jako hladno, cak i po malo udaljeno od svega oni su sve samo ne takvi, ali to im je jedna vrsta odbrambenog mehanizma koji ce oni dapostave da ih neko ne povredi na bilo koji nacin.

I nebi to bio problem da su oni navikli da uzvracaju udarce, ali posto nisu onda ce ih istrpeti ili ce se udaljiti dok sami sebi ne izlece rane koje ih bole.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2