IGRICE SA NJIM NE VAZE: Ovaj znak je TVRDOGLAVA TVRDJAVA koju mozes osvojiti samo  ako mu das LJUVAV i PAZNJU!

IGRICE SA NJIM NE VAZE: Ovaj znak je TVRDOGLAVA TVRDJAVA koju mozes osvojiti samo ako mu das LJUVAV i PAZNJU!

Juli 17, 2018 Aus Von luca

Vodolija

Nisu materijalisti te stoga ni ne pokušavajte da ih impresionirate novcem ili bogatstvom. Uživaju u malim znacima pažnje i sitnim poklončićima. Svakom se iskreno obraduju. Ljubavni horoskop vas savetuje da izbegavajte suvišna pitanja ili neprijatne scene ako želite da zavedete Vodoliju. Nemojte ih uslovljavati ničim već se probajte prilagoditi njihovom nemirnom duhu. Za početak postanite pre svega prijatelj i čovek od poverenja, a tek onda strasveni ljubavnik. Obično nemaju razvijen osećaj za odanost i vernost i zgražavaju se od ljubomornih scena. Izbegavajte stereotipe i formalnosti. Budite neposredni i spontani. Ljubavni horoskop vam predlaže da pre svega podstičete njihov istraživački duh i potrebu za intelektualnim podsticajima. Pokažite da ste puni razumevanja i da se svaka situacija može izgladiti i popraviti. Ne sputavajte im slobodu i ne postavljajte ciljeve i ultimatume. Dozvolite da vremenom sami shvate i prihvate vaše uslove. Vrlo se lako prilagođavaju različitim životnim situacijama i umeju da uživaju u njima.

 

 

Ribe

Njih je nekada i suviše lako impresionirati jer spadaju u lakoverne i infatilne osobe. Vrlo su sugestibilne osobe i stalno su u potrazi za nekim prizemnim koji će njihova maštanja da drži pod kontrolom. Ako želite da osvojite Ribe, ljubavni horoskop vas savetuje da se potrudite da budete romantični, lepršavi, senzualni i pomalo tajanstveni. Oni vole misterije i sanjarenja. Pokažite im da ste im privrženi i energični u isto vreme. Kada postanu sigurni u vaše prave namere moći ćete da uživate u bezrezernom poverenju. Učinite da počnu da vam se dive zbog različitih stvari. Ugađajte im na mnoge načine i posvećujte im pažnju kada pričaju čak i ono što vas i neinteresuje.

Nemojte prokockati poverenje jer znaju da se ponašaju jako osvetoljubivo kada su povređeni. Budite nežni i poželjni. Ljubavni horoskop vam predlaže da se ponašate uvek ljubazno, pristojno i prijateljski i prosto vam neće moći odoleti. Njima treba dominantna figura partnera i uzor u životnim ciljevima. Lako padnu u samosažaljenje i tada im čvrsta ruka pomaže da se vrate na kolosek. Izuzetno su lojalni i to isto traže od drugih. Ribe su kao znak simbol misticizma i neuhvtljivosti. Znaju da budu očaravajuci i fascinantni. Ljudi im se rado dive i oni uživaju u tome.

Seiten: 1 2 3 4