ILI IH VOLE, ILI IH MRZE: Pripadnici OVIH znakova nikoga ne OSTAVLJAJU RAVNODUSNIM!

ILI IH VOLE, ILI IH MRZE: Pripadnici OVIH znakova nikoga ne OSTAVLJAJU RAVNODUSNIM!

August 15, 2018 Aus Von Pleomax993

Neke osobe kao da su rodjene da se isticu, neke osobe htele to ili ne, uvek su u centru paznje, postoje osobe koje nikada nikoga ne ostavljaju ravnodusnim, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji nikoga NE OSTAVLJA RAVNODUSNIM je JARAC:

 

Jarcevi su osobe o kojima svako ima neko misljenje, nema osobe koja nema misljenje o jarcu, a to je zbog toga sto jarac uvek izaziva neke komentare, neke osobe jarceve vole, dok neke osobe uopste ne razumeju jarceve.

Jarcevi su osobe koje svoj zivot zive punim plucima, jarcevi su osobe koje se nicega ne plase i oni su spremni da ucine sve sto je potrebno.

Jarcevi se ponasaju veoma slobodno, oni su osobe kojima nije vazno sta ce druge ljudi reci o njima, pa upravo zbog toga su podeljenja misljenja kada su jarcevi u pitanju. Neke osobe smatraju da su jarcevi neozbiljni i da cine brojne cudne postupke, dok sa druge strane neke osobe smatraju da su jarcevi izvanredni i mnogo osobe im se dive.

Pripadnici znaka jarca su osobe koje uvek izazivaju paznju svojim ponasanjem, gde god da se pojavi jarac kao da su sva “svetla lefektora“ uperena u njega, jarcevi su osobe koje su rodjene da se isticu, i upravo one to i cine.

Jarcevi su osobe koje se nikada ne kaju ni zbog cega, jarac cini sve sto zeli, pa cak i ako u necemu pogresi on se ne kaje zbog toga, on se ne kaje ni zbog cega ako mu je to u nekom trenutku donelo srecu.

Ne postoji osoba koja nema neko misljenje o jarcu, jednostavno jarac nikoga ne ostavlja ravnodusnim, jarcevi su osobe koje neke osobe vole, a neke osobe ih mrze, kako god da bilo svaka osoba ima neko misljenje o jarcu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2