Indijski horoskop za predstojecu nedelju za sve znake zodijaka

Indijski horoskop za predstojecu nedelju za sve znake zodijaka

Januar 16, 2022 Aus Von Jovana

OVAN

Indijski horoskop za  narednih sedam dana: Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da na vreme obratite pažnju i na sopstveno ponašanje. Određeni postupci od strane vas istinski smetaju emotivnom  partneru. I to je svakako nešto što negativno utiče na vašu ljubav. Kao i na stabilnost samog odnosa.

BIK

Nikako nema potrebe da menjate sebe i svoju iskrenost u ljubavnom smislu. Pre svega uvek je bitno da budete realni prema sebi. I da ne dozvolite da svesno budete povređeni. Jer na taj način ćete samo vi ostati razočarani. I u stanju u kojem svakako sebe ne želite da vidite. Ovaj Indijski horoskop moze biti i neka vrsta opomene.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Jasno je da vam u poslednje vreme nedostaje vreme koje ste provodili sa emotivnim partnerom. A u poslednjih nekoliko trenutaka nikako ne možete da se oraganizujete. I na taj način ispada da vam je dosta toga bitnije. Zato je sada pravi trenutak da sve ostavite po strani. I da ljubav stavite ispred svih i ispred svega. To je ono sto porucuje ovaj Indijski horoskop.

RAK

U poslednje vreme vas veoma zbunjuju reakcije i komentari voljene osobe. Jednostavno ni sami ne znate o čemu se radi. I da li zaista postoje neke sitnice koje vi radite pogrešno. Pa o svemu tome pokušajte potpuno otvoreno i jasno da razgovarate sa partnerom.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka pravi je trenutak da se opustite. Pravi je trenutak da u potpunosti uživate u svim čarima ljubavi. Da se prepustite ljubavnoj čaroliji. Jer to je nešto što će vam partner svakako podariti. Osećaćete se i više nego voljeno i zadovoljno.

DEVICA

U odnosu na sve ono što se dešava oko vas vi ste i više nego srećni. Sasvim je jasno da ste osoba koja jako dobro zna šta želi od života. I u tom smislu nikako i ne treba da se zadovoljavate sitnicama. Jer je jasno da ste osoba koja je i više nego kvalitetna.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2