ISKRENIH I PRAVIH PRIJATELJA je jako malo! Takve treba cuvati pored sebe CEO ZIVOT!

Svi mi odlično znamo koliko je danas teško naći prijatelja koji je to zaista. Prijatelja koji je iskren i koji će biti tu u svakom momentu.

Danas su iskrena i prava prijateljstva prava retkost. Jednostavno na takvom odnosu treba da se radi, treba da se stekne ogromno pre svega poverenje. Taj prijatelj ne treba da bude uvek negativan. Treba da znate i da oraspoložite svog prijatelja kada mu je najteže kako bi se bolje osećao. Nikada prijatelju ne treba da govorite ono što bi on voleo da čuje ako on u tom momentu pravi greške. Treba da se postavite uvek prema prijatelju krajnje iskreno. Šta god vam on rekao nikada ne treba da prenosite te tajne nikome. Kada god vas pozove na telefon izdvojte za istog tog prijatelja vreme i vidite šta želi, možda ste mu jako potrebni u tom momentu.  Treba da budete pre svega jako dobar čovek, je to se danas ceni.

Evo od nas par saveta kako očuvati i negovati prava prijateljstva koja treba da traju ceo život:

PRIJATELJICU POZOVITE ČESTO, TO NE ZABORAVITE!

Svi mi živimo u vremenu gde preovlađuju sms poruke i sličan vid komunikacije. Međutim, nemojte da vam bude teško da vašu najbolju prijateljicu pozovete i razgovarate sa njom. Često na taj način ćete se bolje razumeti i samim tim ćete moći više da se otvorite. Danas svi žive jako brze i često nemaju vremena često da se viđaju. Pogotovo u tom slučaju je neophodno da pozovete svoju prijateljicu jednostavno da je čujete. To će njoj jako značiti i znaće da nikada na nju ne zaboravljate i da uvek može da se osloni na vas. Videćete i sami kada uspostavite tako čest kontakt razgovorom sa svojim prijateljom osećaćete se dosta bolje. imećete osećaj da se svakodnevno viđate sa prijateljicom.

Ako želite da saznate više, pročitajte nastavak na sledećoj stranici…