ISTINA O DOBROTI TVOG SRCA! Izaberi jedan ”BELI KARANFIL” i on otkriva kakva si osoba zapravo, beli karanfil je simbol DOBROG I CISTOG SRCA!

ISTINA O DOBROTI TVOG SRCA! Izaberi jedan ”BELI KARANFIL” i on otkriva kakva si osoba zapravo, beli karanfil je simbol DOBROG I CISTOG SRCA!

25 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Dobrota je nesto posebno, nesto sto je odlika samo retkih ljudi, vecina osoba u svom srcu poseduje mnogo dobrote, ali neke osobe prosto dobrote imaju veoma malo u svom srcu, neke osobe u svom srcu imaju ljubomore, a takve osobe nikada ne mogu biti dobri ljudi, ipak beli karanfili mogu da otkriju mnogo toga, beli karanfili mogu da otkriju istinu o dobroti naseg srca…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BELI KARANFIL A.

 

Predstavljate osobu koja nadstoji na neki svoj nacin da pomogne drugim ljudima, vi ste osoba kod koje je humanost veoma izrazena, vi ste osoba koja voli da pomaze drugim ljudima.

Takodje predstavljati osobu koju je  veoma lako povrediti, vama tugu mogu da donesu obicne sitnice, vi ste osoba koja je veoma emotivna, a emocije uvek idu zajedno sa dobrotom, vi ste osoba dobrog i cistog srca, vi ste osoba koja u svom srcu nema nista lose, u vasem srcu postoji samo mnogo neznosti i ljubavi, to otkriva ovaj beli karanfil.

Vama je najvaznija sreca, vi se za srecu borite, ali vi se za srecu borite na jedan veoma odgovoran i pravedan nacin, vi nikada ne zelite da dobijete srecu a da zbog toga neka osoba bude povredjena, vi ste osoba cistog i velikog srca, vi ste osoba koja ima veliku dusu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3