Istinita prica o zeni koja je bila LJUBAVNICA:Nakon svega,samo mi je ostao osecaj KAJANJA…

Istinita prica o zeni koja je bila LJUBAVNICA:Nakon svega,samo mi je ostao osecaj KAJANJA…

August 24, 2018 Aus Von luca

Da,ja sam ona koja je bila druga zena.Ne slucajno.Ne,ja nisam bila neko ko je  mislio da je prvi i jedini.Svesno sam usla u tu pricu.I sada se kajem zbog toga.

Upoznala sam ga preko zajednickih prijatelja.Da,bila mu je burma na ruci,i u nekoliko navrata je spomenuo svoju zenu.Nas zajednicki prijatelj mu je  rekao da izgleda kao sveze zaljubljenm,a on je rekao da i nakon osam godina braka voli svoju zenu i postuje iznad svega.Rekao je da je zahvaalan na svemu sto ona radi za njega.Rodila mu je decu.Dve kcerke.I nadam se da one nikad nece biti na mom mestu.

Nisam zelela nista sa njim.Nije mi to ni palo na pamet  jer ga nisam  gledala tim ocima.Onda smo se sreli par dana kasnije,pa  onda ponovo,na ulasku u jednu banku.Nasmejao mi se.I ja sam njemu.Bio je tako lep,fatalno  privlacan.Prekorila sam sebe sto ga gledam na taj nacin.Rekla sam sebi da sam poludela.

A onda mi je stigao    zahtev za prijateljstvo od njega na jednoj drustvenoj mrezi.Znala sam da je najbolje a ga odbijem i da cinim greh ako prihvatim,ali sam se pravdala time da to nista ne znaci.

Dva dana kasnije mi se javio.Pitao je kako sam.Odgovorila sam kratko da sam dobro,pitala ga kako je on i njegova porodica.Rekao je da su otisli  na odmor.I onda sam shvatila,javio mi se jer je sam,jer nema nje.I jer zeli sa mnom nesto.Uvredila sam se.Ja nisam bila laka roba.Prestala sam da mu pisem.Nakon toga se javio ponovo.Pa ponovo.Ignorisala sam.Ja sam bila slobodna zena i nije mi trebao zauzet muskarac,posebno ne neciji otac.

A onda me je sacekao  ispred zgrade u kojoj radim.Pozvao me na kafu.Mislila sam,ajde,nema nista lose u tome.Bilo je,itekako je bilo.Tad je poceo moj raj.I moj pakao.Poljubio me je.Trebala sam da  ga odbijem,znam,da ga osamarim… a ja sam mu se predala i postala sam laka,jeftina,postala sam ono sto nisam nikad ni mislila da  hocu.DRUGA ZENA.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2