Iz inata cu se DATI NJEMU, koji  ce umeti da CENI sve ono sto si ti mogao  imati, ono sto sam zelela dati  SAMO TEBI…

Iz inata cu se DATI NJEMU, koji ce umeti da CENI sve ono sto si ti mogao imati, ono sto sam zelela dati SAMO TEBI…

1 Septembra, 2018 Off By luca

Necemo se lagati.

Ti imas sve sto on nema.Ti imas moje srce u svojim rukama.Tebi moje oci pripadaju,ti imas vlast nad mojom dusom i moje telo je u tvom vlasnistvu.

Necemo se lagati,ti imas ono sto se daje samo jednom, jer sam sve dala samo tebi.Nije da se kajem, ali eto,   shvatam da je bilo uzalud.Da ti dam sve sto imam, da ti se dam, da ti darujem telo i srce, zivot ti dam u ruke.Jer, tebi to nije bilo vredno,tebi je to tako malo znacilo.

Ti si bio sve ono sto mi je trebalo u ovom ludom zivotu  a ubio si me.Ti si mi dusu zgazio i slomio si je, kao da sam parce papira pocepao si mi srce na nekoliko delova i ono nakon tebe cak i ne kuca kao pre.A o tome da nekoga voli posle tebe…Ne moze.Nema cim.Sve sam ti dala.SVE si mi uzeo a sada te je bas briga…. Ja sam za tebe bila neko  nevazan,jos jedna usputna stanica, jos jedna  klinka koja te do Boga voli, sa kojom se igras kako zelis…Kad zelis,kako pozelis.Zato sam presekla.

Zato sam digla ruke.Zato sam skupila svu snagu koju imam.Zato sam te pogledala u oci i rekla najvecu laz u svom zivotu.DA SAM TE PRESTALA VOLETI.

Svaka mi cast, savrseno sam odigrala tu ulogu.Poverovao si. I neka si.Da konacno prestanes da mislis da si centar mog sveta.Ionako ti to nije bitno,ti time samo hranis svoj ego.Ali, neces vise.Ne dam ti to. Dosta si mi srce  gazio.Sada ja kazem da je kraj.I da nema vise.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2