Izaberi drvo i saznaj svoju poruku za kraj godine!

Izaberi drvo.

Ako si izabrao drvo broj  dva:

Moramo da kazemo da si ti neko ko zna sta hoce. Ti si bice koje ne odustaje od onog sto naumi. Divno je znati da postoji neko kao ti ko ume da uziva uvek i u svakom trenutku ali ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da tako i ostane.

Poruka koju nosi ovo drvo je da ostanes ono sto jesi i da nikada ne dozvolis da  drugi ljudi promene  tu tvoju dobrotu. Takodje, ovo drvo moze da nosi poruku da je vreme da mislis na sebe i na svoje zelje i da prestanes da maris za tudja misljenja. Predugo si cinio dobro… Sada je vreme da ga cinis i dalje ali da pri tome mislis i na sebe, svoje zelje i potrebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako si izabrao drvo broj tri:

Vazno je da kazemo da je doslo vreme da zaboravis na svoj ponos i svoj inat i da zivis onako kako ti licno zelis. To je poenta svega. Imaj na umu da postoje velike sanse da ces uskoro moci da ostvaris svoje snove. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno  to da  treba da slusas svoje srce. Ako postoji osoba do koje ti je stalo onda to treba i da joj kazes. Nikako ne bi smeo da  cuvas  svoj ponos  vec da se boris za to da budes srecan. Neka ti kraj godine bude prilika za novi pocetak sa osobom  do koje ti je stalo. Zivot je samo jedan i najvaznije od svega  je znati da smo voljeni i da imamo nekog sa kim mozemo da podelimo i srecu i tugu. Nema nimalo sumnje da u tvom zivotu postoji neko kome je do tebe iskreno stalo i ti samo treba da ostanes to sto jesi.

Da ne dozvolis bas nikome da ti skine osmeh sa lica…