Izaberi jednu “MAGICNU KARTU LJUBAVI“ i ona otkriva sta te ceka do KRAJA GODINE, ali budi OPREZAN jedna je znak da te ceka LJUBAVNI RASTANAK!

Izaberi jednu “MAGICNU KARTU LJUBAVI“ i ona otkriva sta te ceka do KRAJA GODINE, ali budi OPREZAN jedna je znak da te ceka LJUBAVNI RASTANAK!

Juli 11, 2018 Off By Pleomax993

Neke situacije na planu ljubavi nas iznenade, neke nam se dese veoma brzo pa nam one mogu doneti kako veliku srecu, ali isto tako i veliku tugu, medjutim sigurno da bi svi mi voleli da znamo sta nas ocekuje, pre svega kako bi mogli da se pripremimo, a upravo magicne karte ljubavi mogu da nam otkriju sta nas ocekuje na planu ljubavi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNA KARTA LJUBAVI 1.

 

Vec dugo vremena gajite osecanja prema jednoj osobi, vec dugo vremena zelite odredjenu osobu kraj sebe u vezi, ali kako vreme prolazi sve vise gubite nadu da ce se to desiti.

Magicna karta ljubavi otkriva sta vas ocekuje do kraja godine:

“Iako sada vama to izgleda nerealno, vi cete do kraja godine uci u vezu sa osobom koju tako silno zelite kraj sebe, upravo ce vam ta osoba predloziti da zapocnete vezu, a vi cete naravno pristati, a to vas ocekuje vec u mesecu avgustu, upravo u tim trenucima ce vam se ostvariti taj vas ljubavni san, a vi cete sa tom osobom provesti prelep ostatak godine u velikoj sreci“.

Magicna karta ljubavi otkriva da vas do kraja godine ocekuje ulazak u vezu sa osobom koju dugo zelite kraj sebe, to vas ocekuje tokom meseca avgusta, a sa  tom osobom cete provesti prelep ostatak godine, to vam otkriva “magicna karta ljubavi“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3