Izaberi jednu zenu – ovo je nepogresiv test licnosti!

Izaberi jednu zenu – ovo je nepogresiv test licnosti!

Januar 12, 2022 Aus Von dea

 Izaberi jednu zenu sa slike. Saznaces mnogo o svojoj sudbini ali i karakteru. Kaze se da je ovo nepogresiv test licnosti…

 

Ako si izabrao  zenu broj  jedan:

Ono sto moramo da kazemo jeste da si bez imalo sumnje ti osoba koja zna da cuva ono sto ima i da se bori za ono sto zeli. Ti dobro znas da je zivot samo jedan i u svakom trenutku umes i znas da budes jak  kada je to potrebno. Daleko od toga da nemas teske trenutke u zivotu. Jer  ih imas kao i svako ali si jednostavno osoba koja ne ocajava i ne kuka vec je snazna i borbena onda kad to treba. Imati tebe u svom zivotu znaci imati nekog ko ce uvek i na svaki moguci nacin   biti podrska onima   do kojih mu je stalo. Divan si prijatelj i svestan si toga. Andjeo cuvar onih koje volis. Tvoja mana je sto nazalost jako retko mislis na sebe. To prosto sebe dovodis u situaciju da zelis da ucinis svima,a  tebi samom kako bude. To je velika  greska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vazno je da kazemo da si   bice koje cini sve za one koje voli ali da moras da naucis da cuvas to sto imas i da se boris i za sebe. Nije to znak ni da si sebican ni da si los covek. To je samo znak da si osoba  koja    zna da ceni  zivot.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2