Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!

Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!

Mai 8, 2024 Off By luca

LJUBAVNI PAR BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek zivjela za ljubav i svoju ljubavnu srecu. Mnogo si se borio kako bi tvoja veza bila sretna. Ne ocekujes da ona bude savrsena, ali sreca mora da vlada u tvojoj vezi. Sa osobom sa kojom si sada u vezi nije sve kao sto je bilo, ali ti se nadas samo dobru.

Mnogo je problema koji prate vasu vezu, mada ti cinis sve kako bi se udaljili od problema. Nazalost problemi koji vas prate nisu nastali tek tako. Tvoj partner pravi greske iza tvojih ledja za koje ces uskoro saznati.

Pred tobom su velike promjene koje ce ti slomiti srce na hiljadu komada.Tvoj partner tebi nije vjeran a problemi koji vas prate su povezani sa osobom sa kojom te vara.

Nece ti to saznanje lako pasti jer pred tobom je velika tuga, jer svom partneru si mnogo vjerovao.

Tebi slijedi velika tuga koja ce ti sve narusiti, planove, nadanje i ljubav koju si imao prema svom partneru. Nece ti biti lako jer pred tobom je tuga kakvoj se ni sam nisi mogao nadati.

Sve ce da  se promjeni jer pred tobom je period u kojem ces saznati istinu koja cete mnogo boljeti. Velike promjene su pred tobom koje ce ti slomiti srce jer tvoja ljubav je bila iskrena ali ljubav tvog partnera prema tebi nije.

Naci ces se u nezavidnoj situaciji koja ce ti kao tesko pasti i koja ce sve promjeniti. Tvoj partner ce se zbog svojih greska kasnije kajati, ali ti neces ni moci ni zeljeti oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Seiten: 1 2