Izaberi PISMO i saznaj važnu PORUKU koju ti nosi!

Izaberi pismo i saznaj poruku

AKO STE IZABRALI PISMO 1

Vi krivite sebe za sve lose sto vam se desava u zivotu, a vi isto tako krivite vasu dobrotu. Istina je da je vas dobrota mnogo kostala u zivotu, ali je se vi ne trebate odreci. Vi trebate ostati dosledni vasoj dobroti i ako to ucinite, onda cete vremenom shvatiti da se dobrota zaista isplati. Upravo ce se vama vasa dobrota uskoro isplatiti i to tako sto ce u vas zivot uci velika kolicina srece.

Uskoro ce u vas zivot uci velika sreca i vi cete poceti da uzivate u brojnim prelepim danima i u divnim trenucima.

Vi cete upravo zbog toga prosto zaboraviti na sve lose sto vam se desavalo u zivotu. Vama ce upravo zbog vase velike dobrote uskoro doci neki mnogo lepsi dani.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

AKO STE IZABRALI PISMO 2

Da su drugi ljudi na vasem mestu sigurno da bi se promenili. Vi uspevate da ostanete isti iako vam to ni malo nije lako da cinite. Vi ste zbog vase velikodusnosti i zbog dobrote mnogo ispastali u zivotu, ali vas sve to ne sprecava da se ponosite sa vasim ljudskim kvalitetima. Ipak, vi upravo zbog svega toga smatrate da nikada necete biti srecni. Vi smatrate da ce vas dobrota i velikodusnost uvek skupo kostati, ali vi niste u pravu. Uskoro vam dolaze neka mnogo lepsa vremena i uskoro vam dolaze dani kakve i zasluzujete.

Vasa dobrota nece biti uzdaludna nego ce biti nagradjena i to sa velikom srecom. Medjutim, vi morate da pokazete jos malo strpljenja. Jer ako pokazete strpljenje, onda cete poceti da uzivate u sreci koju svakako i zasluzujete. Vi samo jedno sebi ne smete dopustti, a vi ne smete dopustiti da se odreknete svoje dobrote i svega onoga u sta verujete. Jer ako vi ostanete potpuno isti, onda cete vremenom biti nagradjeni za svako dobro delo koje ste cinili u zivotu.

Vi zasluzujete nagradu, jer vi sa vasim dobrim delima svakoga dana vracate veru u dobre ljude. Vasa dobra dela upravo o vama govore u najlepsem mogucem kontektstu.

Vama je tesko da se borite sa problemima, ali ce uskoro problemi iz vaseg zivota nestati i u vas zivot ce uci velika sreca.

Nastavak na sledecoj stranici…