Ja bih zbog tebe NA KRAJ SVETA, a   tebi sam NEBITNA, ni PRVA ni POSLEDNJA…

Ja bih zbog tebe NA KRAJ SVETA, a tebi sam NEBITNA, ni PRVA ni POSLEDNJA…

23 Januara, 2020 Off By DEA

  Ja znam da ti nisi onaj pravi za mene. Kad bolje razmislim,ti nisi pravi ni za jednu. Volis samo sebe i samo si sebi vazan i bitan.

Ja  sam kriva sto   sam ti verovala.

Ja sam kriva sto sam ti dala sve sto sam imala i sto se nikome ne daje ali volela sam te  iznad svega i bio  si mi sve. Samo ti.

Niko osim tebe nije postojao i nikog osim tebe nisam zelela.

Nikome nisam verovala a dobro sam znala da lazes  i da nista sa tobom nije sigurno ali  to je zivot

Meni si bio sve i sve si mi ostao i dan danas. Kao da si jedini muskarac na ovom svetu a kad bolje razmislim i jesi… Niko osim tebe nije postojao i niko osim tebe me nikad nije zanimao. Niko toliko jako i niko toliko snazno  kao da si jedini na svetu.  Nikom nisam dala da   me jednom slaze a ti si to uradio ko zna koliko puta a ja uvek    prastala.

Zamisli koliko sam te onda volela i koliko si mi zapravo  bio vazan. Jasno je  meni da si oduvek bio moja greska. Nije smelo da se desi da ti dam dusu. Nije se  smelo desiti da ti toliko verujem i da cinim cuda za nekog ko za mene nikad nije ucinio bas nista.

Nije se  smelo desiti ali ja sam sama kriva  i volela sam te  iznad svega. Volela sam te iskreno i bio si mi sve sto mi niko na svetu nije bio.  Zelela sam da to sa nama uspe.

Zelela sam da to sa nama  traje.

Da   se volimo do kraja zivota a sve je bila samo zabluda i nista vise.

Ja ti nikad nisam bila vazna. Ja ti nikad nisam bila bitna i nikad to i necu biti. Jasno mi je to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2