Ja sam ti od onih zena koje ce ti DATI SVE, ali kad jednom odem znaj da NE VRACAM SE…

Ja sam ti od onih zena koje ce ti DATI SVE, ali kad jednom odem znaj da NE VRACAM SE…

August 19, 2018 Aus Von luca

Imas me vise nego sto me je ikad iko imao i vise nego sto ce me ikada iko imati.Imas moju dusu i moje telo,imas moje srce u svojim rukama.Imas mene koja zivi za svaki sekund sa tobom,za svaki tren.Imas zenu kojoj si bitan samo ti i koja bi tako rado svakom drugom muskarcu rekla zbogom za sva vremena,a jedino tebi uvek kazem dobrodosao iako toga nisi vredan.

Imas me mnogo vise nego sto zelim da me iko ima, ali eto, to je valjda neko pravilo zivota, prokleto da je, da zavolis nekoga kome je jedini cilj da se igra sa tvojim srcem.Ako je tako sa tobom onda zasluzujes sve pohvale i titule za glumu jer si bolje od ikoga odglumio da ti je stalo i da cemo ti i ja do kraja,do smrti i vecnosti biti jedno.

Zivot ide dalje.Mora da ide,a ja bez tebe vise nemam ni kuda ni gde,cak i ne zelim bez tebe,zapravo.Zato i dajem sve sto imam samo da mi budes srecan i da te imam.Ja sam zaista u stanju ceo svet da okrenem samo da bih ti videla osmeh na tom divnom licu i da bi te crne oci imale sjaj.Crne oci u koje sam se zaljubila kao da imam 15. godina i da bez tebe ne mogu i ne umem,kao da nemam vazduha i ja se te ljubavi ne stidim.Ja sam zapravo ponosna sto nekog mogu da volim ovoliko ali mrzim sebe i to mnogo sto sam sve dala nekome ko nazalost ne ume da me ceni.

Ja jos digla ruke nisam i necu nikad.Nisam spremna na to,ali ako me za dusu ujedes toliko da ja dignem ruke od svega onda moras da budes siguran da cu dici ruke od tebe taman da me volis vise od icega i da se pokajes najvise na celom svetu.

Imam ti ja volje za borbu,imam srce puno ljubavi koje voli najjace na celoj ovoj planeti ali ja zelim da to srce neko voli i to onako najjace kako ti nikad nisi umeo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2