JAKO TESKA MOZGALICA: Mozete li je Vi uspesno resiti?!

U poslednje vreme se trudimo da vam sto cesce pripremamo kako mozgalice, tako i skrivalice. Mi smo primetili da mnogo volite da ih resavate. A mi smo se ova puta odlucili da vam pripremimo jednu mozgalicu. Ipak, ova mozgalica je jako teska i zaista ce vam biti potrbeno mnogo vremena i truda kako bi dosli do njenog tacnog resenja…

 

Mi vam jesno pripremali jednostavne mozgalice koje ste mogli lako da resite. Medjutim, mi smo ovoga puta odlucili da vam pripremimo mozgalicu koja uopste nije jednostavna. Naime, mozgalica koju vam ovoga puta donosimo je jako teska i da bi je resili bice vam potrebno mnogo opreza.

Kao sto i sami mozete videti na slici se nalazi grozdje, jabuke i visnje. A prvo sto vi trebate da ucinite jeste da shvatite koliko sta od toga nosi poena. Medjutim, vama nece biti ni malo jednostavno da shvatite koliko sta nosi poena, jer se u nekim primerima nalazi po vise grozdova i vise visanja. Ipak, naravno da vi jedino uz pomoc primera mozete shvatiti koliko sta nosi poena i zbog toga trebate mnogo paznje obratiti na primere.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Takodje vi kod resavanja ove mozgalice trebate da obratite paznju na redosled matematickih operacija, jer je to jako vazno.

Izdvojite vase dragoceno vreme, obratite paznju na primere i pokusajte resiti ovu mozgalicu, ali i ako ne uspete, ne brinite, mi ce vam ispod otkriti koje je resenje ove mozgalice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori